Zelenović: Šabac je danas bastion slobode i demokratije

Povodom sutrašnjeg susreta budućih osnivača Saveza za Srbiju sa građanima

Ostavite komentar


  1. Šabac je grad opozicionih krađa i kriminala, i ništa drugo više nije. Opozicija koristi Šabac za svoje malverzacije i kriminal.

  2. Ukoliko ne podpadneš pod uticaj Beogradskih lidera propalih stranaka i dalje će Šabac biti bastion demokratije. Međutim. Vidim da su se Beogradski lideri opozicije okomili na Šabac, pa će g. Zelenović uz njihovu podršku izgubiti sledeće izbore. G. Zelenoviću, drži dalje Šabac od Đilasa, Jetemića, Stecanovića, Obradovića jer su oni zavdni na Vaš uspeh i dok Vas ne dovedu na svoj bivo neće prestati a nemaju nikakve šanse na sledećim izborima.

  3. On je ocenio da je „ovo početak velikog posla, zajedničke borbe za normalan život, za demokratiju i ozbiljnu državu koju danas nemamo“.

    Kad smo imali normalniji život sad ili pre desetak godina? Kad je bilo veće demokratije sad ili pre? Koja je država bila normalnija ova sadašnja ili ona pre??? Sadašnja Srbija ide napred, a oni bi verovatno opet vratili na staro.

  4. Bravo Anastasija,grad treba mirno predati tvom zlikovcu Vučiću,da ga ovi njegovi gubari opelješe.Dali si skoro bila kod doktora za glavu,jer očito imaš problem u raspoznavanju lopova i bitangi.

    1. Izgleda da Vama „,opljčani penzioneru“ nije jasno, da će g. Zelenoviću doći glave mangupi iz opozicionih centrala u Beogradu, Đilas, Jeremić, Stefanović, Obradović jer su ljubomorni na stranačkog kolegu kako dobro radi u Šapcu. G. Zelenović RADI U ŠAPCU ZA DOBROBIT ŠAPČANA, a ne za stranku, stranački i moćda svoj džep. Zato glasači u Šapcu pidržavaju njegov rad na svim dosadašnjim izborima. G. Zelenović nema problema sa SNS i SPS u Šapcu, jer ovi nemaju nikakve šanse da osvoje vlast. Na kraju samo se treba plašiti mangupa iz sopstvenih redova.

  5. Sabac je uvek bio pojam za sebe. Setimo se samo kultne kulturne insistitucije kakav je bio ‘Radio Sabac’… U vreme tranzistora svi u „regionu“ su imali non-stop kazaljke podesene na njegovu frekvenciju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.