Zrenjanin: Protest za vodu

Ostavite komentar


  1. goran knezevic,cedomir janjic,sasa santovac a pre njih goran kauric,ivan francuski,zlatomir kozlovacki,ljuba slepcevic,….and so and so.A njihovih zamenika i pomocnika,nemogu da se setim,a ima ih..iihaaaaj !! Svi su,vise ili manje odgovorni za propadanje grada.Bilo je tu i anonimusa,potpunih,kako politickih tako i strucnih a na nasu nesrecu,nasli su se na pozicijama sa kojih su odlucivali i donosili odluke !! Po nas,stetne naravno !! SPS,SRS,JUL,G17,“KARIC“,DSS,DS,LSV,SPO a danas „kadrovi“ SNS su upropastili nas grad kao i Srbiju !!!

    1. Ne može i voda i najveća fabrika guma u Evropi. Odlučite šta hoćete. Inače, građani Zrenjankna su izabrali sve pobrojane i ove današnje. Rekoh, odlučite šta hoćete.

  2. „Krle Mecka“-o, u tome je i problem,ne odlucujemo MI nego „oni“ (u nase ime…toboz) !!! Jedno su svakodnevne,operativne odluke a drugo su strateske (na „duge staze“) a bitne po zdravlje,okolinu..itd.itd. !! Ovi banditi iz SNS i SPS ne konsultuju struku,samo se „ugradjuju“ a stetu svi osecamo. Pa „nas“ ministar je dobio nadimak “ mst. 10%“ i “ mst. afla toksin“ !! Da nebude zabune,i stranke tkzv. “ demokratskog predznaka“ u „post-petooktobarskom“ periodu a to su DS,DSS,LSV,GSS i nekoliko “ kombi stranaka“,su nam „podarile“ neke svoje „kadrove“ koji danas „sluze“i rade za SNS. Prodanih dusa je uvek bilo.

  3. Zrenjaninci, vidite sa Kinezima, ako njima treba voda za fabriku, konacno cete resiti problem.Druga je stvar sto cete sad dobiti „cist vazduh“.Ali, polako, jedno po jedno……
    Tako je nama IKEA resila problem zagusenja rampe na Bubanj potoku. Sada su nam rampu postavili usred sela…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.