Zvaničnik SAD: Do kraja 2019. međusobno priznanje Kosova i Srbije

Ostavite komentar


      1. Ne mora se nista a najmanje da se priznaje nekakva veljikoaljbanska tvorevina na Kosovu, ako Srbija nije priznala kada su Klinton i ostatak drustvanceta drmali svetom, tek sada nece…

        1. TOKOM KLITON ADMINISTRACIJE JE BILO OSLOBODJENJE KOSOVA , BUSOVE ADMINISTRACIJE PROGLASENJE NEZAVISNOSTI , OBAMINE ADMINISTRACIJE KONSILUDOVNJE NEZAVISNOSTI , TRMPOVE ADMINISTRACIJE KOSOVO CLANICA SB UN .

          1. Samo ti nastavi da fantaziras ako ti je tako lakse. U UN ta tvoja tvorevina nece nikada, kao sto nikada niste bili niti ste sada nezavisna drzava. Pateticni, izdrzavani protektorat i nista vise.

          2. „Oslobodjenje Kosova“? Kao sto sada ovi Sirijci „oslobadjaju“ Nemacku, takvo je i to albansko „oslobadjanje“ Kosova.

          3. @IZ beogradskog PASALUKA

            Vidi se da si izrazito edukovan cim smatras da ce „republjika kosova“ u Savet bezbednosti Ujedinjenih Naroda i to valjda kao stalna clanica SB-a? Koga ce izbaciti, Kinu ili Rusiju?

          4. @na cemu s patriljoto? 05. marta 2019. u 15.12
            Samo ti nastavi da fantaziras ako ti je tako lakse. U UN ta tvoja tvorevina nece nikada, kao sto nikada niste bili niti ste sada nezavisna drzava. Pateticni, izdrzavani protektorat i nista vise.

            I VI DOK NE BUDE KOSOVA CLNAICA SB UN ILI PRIZNATA OD STRANE serbije MOZETE DA SANJATE EVROPSKU UNIJU A I KOSOVO , OSTACETE RUSGA GUBERNIJA !!!

            A STOSE TICE DALI SMO DERZAVA ILI NE NI SWAJCARSKA NIJE BILO CLANICA SB UN PA JE POSTOJELA KAO DERZAVA DODJU NA KOSOVU UVERISE SAM DALI JE KOSOVO DERZAVA ILI NE IMA SVE ATRIBUTE DERZAVNOSTI SVE AMA SVE KOJE CINE JEDNU DERZAVU .

          5. aljbanske patriljote na steroidima, neprocenjivo 05. marta 2019. u 15.19
            „Oslobodjenje Kosova“? Kao sto sada ovi Sirijci „oslobadjaju“ Nemacku, takvo je i to albansko „oslobadjanje“ Kosova

            ZABORAVIS DASITE POTISAO KAPITULACIJU ZATO NE MOZETE DA PROGLASITE KAO OKUPACIJU …

          6. @svega ima 05. marta 2019. u 15.22
            @IZ beogradskog PASALUKA

            Vidi se da si izrazito edukovan cim smatras da ce „republjika kosova“ u Savet bezbednosti Ujedinjenih Naroda i to valjda kao stalna clanica SB-a? Koga ce izbaciti, Kinu ili Rusiju?

            E PA KA KADA NE KAPIRAS JE TVOJ PROBLEM ZASTO MI JE NIK NAME (U.S of Albania) PA ZATO STO CEMO MI U.S of Albanija BITI 52 DERZAVA USA (SAD) I TO PODRAZUMEVA DA SMO CLANICA SB UN HAHAHAHA…

  1. Znao sam : kad budu pocele da se objavljuju vesti sacinjene od izjava „neimenovanih zvanicnika“ to ce biti pocetak blickrig propagande u cilju mariniranja javnog mnjenja pred vuvicevu veleizdaju. Molio bih da ne cenzurisete ovaj komentar. Ako moze.

    1. Jovane,

      Gradjanima ove zemlje je dosta i Kosova i srednjeg veka i takvih kao vi koji stalno vicu „izdaja“. Kakav god sporazum da se postigne, siguran sam da ce na referendumu proci bez problema i sa dvotrecinskom vecinom. Bajku o cuvarima Kosova i izdajnicima stalno podgreva s jedne strane sacica fanatika a s druge strane lopuze koje profitiraju od plata (i raznih drugih beneficija) u paralelnim strukturama koje mi svi placamo.

      1. @Gastarbajter

        Gradjanima je pre svega dosta spinovanja u vezi „drzave kosova“ i o tome kako cim se prizna ta tvorevina krece svetla buducnost i nevidjeni napredak, stizuplate od 5000 evra, uvoz gastarbajtera iz Svedske i Danske. Idi radi nesto umesto sto izigavas veceg Albanca od Albanaca ili spinujes ili sta vec radis.

  2. Ni ove ni ko zna koje godine nece biti priznanja albanske paradrzave na Kosovu. Srbiji ne treba nikakvo priznanje od strane te albanske paradrzave posto je Srbija medjunarodno priznata drzava, clanica UN-a i svih drugh medjunarodnih organizacija.. Ne postoji vise sargarepa u vidu clanstva u EU, Klintonovaca sve manje u americkoj administraciji, izvoz na Kosovo je oko 3% ukupnog izvoza iz centralne Srbije, sto je zanemarljivo, ako je Vucic i nesto obecao to nece ipuniti jer uskoro leti s pozicije, sve u svemu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.