Heineken predstavio bezalkoholno pivo 1

Posle višegodišnjeg pažljivog istraživanja i korišćenja najsavremenijih tehnika proizvodnje piva, tim vrhunskih stručnjaka iz kompanije HEINEKEN pronašao je recept za svoje prvo bezalkoholno pivo – Heineken® 0.0.

Limenka od 0,5l i nepovratna boca od 0,25l na čijoj je etiketi premijerno upotrebljena plava boja, sadrže napitak od 100% prirodnih sastojaka, kvalitetnog i prepoznatljivog Heineken® ukusa, sa samo 21 kalorijom na 100 ml.

Kako bi domaćem tržištu predstavio svoju inovaciju, Heineken® je organizovao zanimljiv događaj u okviru koga su na kulinarskom času pripremana jela u kojima se uživa uz pivo.

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković istakao je da ga raduje što Heineken® nastavlja da promoviše odgovornu konzumaciju i vodi brigu o bezbednosti u saobraćaju.

Kako kaže, sada uz bezalkoholno pivo Heineken 0.0, uvek može da se osveži za volanom. Da je Heineken® 0.0 pravi izbor, složila se i Jasmina Aleksandrov, bivša srpska košarkaška reprezentativka. Ona je rekla da joj ovaj napitak pomaže da nadoknadi neophodnu dozu vitamina i tečnosti nakon treninga, a uz to uvek može uživati u ukusu piva.

Poznata nutricionistkinja i blogerka Nevena Veselinović u svojoj kuhinji pridržava se zdrave ishrane, zbog čega je oduševljena što sada na tržištu postoji bezalkoholno pivo sa manje šećera.

Heineken® 0.0 napravljen je od jedinstvenog A-kvasca i kvalitetnih, 100% prirodnih sastojaka, koji čine suštinu ovog piva još od 1873. godine – vode, ječma, slada i hmelja.

Ukus novog bezalkoholnog piva odlikuju voćne note sadržane i u 145 godina starom Heineken® DNK, ali sa blažom aromom slada. Ovaj savršeni balans postiže se dvostrukim kuvanjem, fermentacijom i pažljivim odvajanjem alkohola. Duplo manje kalorija u odnosu na klasično lager pivo i manje šećera čine Heineken® 0.0 zdravim izborom, zbog čega se ovo bezalkoholno pivo preporučuje svima koji vode zdrav život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari