Jedan od najstarijih kratera na Mesecu mogao bi biti formiran pre 4,2 milijarde godina

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Mesec je, u stvari, ravana površina, nešto kao čep od piva, samo nas ovi naučnici lažu 🙂

  2. Eee sad…ne možete da pronadjete lek za koronu ..lek za rak..a od malo prašine znate da je krater star 4,2 milijarde…a gde nadjoste one dve…

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Život

Skandinavija (1): Stokholm kao švedski sto 5

Skandinavija (1): Stokholm kao švedski sto

Stokholm je grad u koji se ne zaljubljuje na prvi pogled. Naizgled je hladan, jednobojan, neprivlačan i bez emocija, ali što ga bolje upoznajete to vam više "ulazi pod kožu". Svakako je jedno od neobičnijih mesta na planeti, jer je raspoređen na kamenu i stenama, na mnoštvu ostrva i obalama morskih zaliva, moreuza, reka i jezera, tako da mnogo puta i ne znate da li ste na kopnu ili iznad vode, kao i o kojoj vodenoj površini je reč. Između stambenih blokova su brojni parkovi, drvoredi, ružičnjaci i travnjaci.

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.