Niš: Mala Slavija na jugu Srbije

Dopisnica

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Fontana treba da bude lep objekat i kada ne radi ovo je obicna rupa kao i ispred ambasadora
    Treba gradsku gospodu poslati nemora Italiju moze Subotica da vide umetnicka dela fontane

  2. Fontane kao i mostovi ne mogu biti ruzni ali mogu biti manje lepi od najlepsih . Koliko kosta jedna osrednja fontana oivicena kamenom , zasto se insistira na zvukovima to jest melodijama na fontanama kada nema lepse melodije od vode koja zubori .Cak ni svetlost sem obicnih reflektora nije toliko bitna .

  3. Ova fontana više liči na ovu u Šapcu koju je odobrio bivši gradonačelnik Zelanović, a ne sa onom u Beogradu. O Šabačkoj fontani ne pišete, zašto?

  4. Čitav trg kralja Milana je mogao da se iskoristi za podtemnu garažu za kojima Niš vapi a trg je posle mogao da bude isti kao što će biti sada. Nekoliko stotina parking mesta u strogom centru Niša brzo bi isplatio svaku investiciju ali u gradskoj vladi sede buzde koje idu po svoje mišljenje u BG.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Život

Mladi danas retko imaju idole, vole da uživaju u prirodi i brinu o svom mentalnom zdravlju 7

Mladi danas retko imaju idole, vole da uživaju u prirodi i brinu o svom mentalnom zdravlju

Rezultati ankete o stilovima života i navikama mladih u Srbiji, koju je sprovela platforma „Zdravo dvadesete“ kompanije Galenika, pokazali su da ispitanici u dvadesetim godinama u najvećem procentu imaju od jednog do tri prijatelja (56 odsto), kao i da većina njih nije preterano poverljiva kada je reč o rešavanju sopstvenih problema, te da najviše vole da ih rešavaju sami (26,7 odsto) ili uz podršku najboljeg prijatelja (27,9 odsto).

Naslovna strana

5. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.