Pravila o hrani koje treba uzeti s rezervom po mišljenju dijetetičara

Ostavite komentar

  1. Tacka 7, gospodja nutricionistkinja misli da je telo glupavo da mozes da ga zavaras sa jednom do dve case vode, ali ako se u vodu stavi malo soka od limuna e tu vec kao i da moze malo i da se prevari.
    Najnovije sto sam otkrila a inace kazu da tako treba da se jede radi se o kostunjavom vocu (orasi, sirovi bademi), treba staviti svako voce u posebne solje uvece preliti sa mlakom vodom, sutradan ocediti voce od vode, oprati pod mlazom hladne vode, staviti u neku ćasu pa u frizider i jesti za uzinu , probati obavezno, dobija se sasvim novi ukus.
    Cula sam da postoje ukiseljeni lesnici i da su jako dobri i zdravi , ako bi neki Sef znao mogao bi ovde da postavi recept .

Ostavite komentar

Život

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.