Profesionalni preparati za kosu namenjeni holivudskim zvezdama od sada i kod nas 1Foto: Pixabay/Oskarviver

Lepa i zdrava kosa je ponos svake žene, a neretko i predmet interesovanja okoline. Dobra frizura na zdravoj kosi upotpunjuje izgled osobe i daje samopouzdanje.

Međutim, svi znamo da nije lako održati kosu zdravom i sjajnom, pa ni njenu dužinu, naročito ako se farbamo, redovno feniramo ili menjamo boju kose sa skidačem farbe. Sve ovo predstavlja veliki ispit za zdravlje kose.

Zato je ponekad fascinantno posmatrati holivudske zvezde koje sa lakoćom prelaze iz boje u boju i uvek imaju divnu frizuru. Šta to oni imaju na raspolaganju, a mi nismo imali? Odgovor je JOICO, koji je od skoro prisutan i na tržištu Srbije.

JOICO profesionalni preparati za kosu iz Los Anđelesa

Joico je kompanija posvećena otkrivanju i primeni novih kozmetičkih tehnologija za lečenje i regeneraciju drastično oštećene kose, bez obzira na razlog oštećenje. Inspirisani potrebama velikih holivudskih zvezda i potrebama savremene filmske industrije stvorili su kolekciju za regeneraciju kose.

K-Pack Professional Hair Repair System je profesionalni tretman za kosu u četiri koraka koji omogućava dubinsku regeneraciju kose koja je praktično uništena, menjanjem boje, blanšom, kiselinama ili trajnim ispravljanjem. Fascinantan rezultat se vidi već nakon prve primene i ne nestaje sa prvim pranjem kose, već nastavlja da deluje kroz vreme.

Kosa postaje zdravija, sjajna, čvršća i elastičnija. Dugotrajnom upotrebom kosa se u potpunosti regeneriše iz korena i postaje vidno otpornija na hemijsko delovanje i feniranje. Promena na kosi je neverovatna i odmah primetna svima.

Nakon ovog tretmana kosa je priremljena za zahtevne frizure poput onih za venčanje ili druge važne događaje jer je znatno lakša za oblikovanje. Zato je pre ovako važnih događaja i izbora frizure važno je kvalitetno priremiti kosu za izvanredan stilski efekat.

Zdrava kosa se vidi i oseća pod prstima, a frizeri neće imati potrebu za korišćenjem mnoštva preparata za omekšavanje kose i oblikovanje.

Joico kolekcije za svakodnevnu negu i održavanje svih tipova kose (suve i tanke, masne, farbane, oštećene) omogućava pored redovne nege značajno povećanje njene otpornosti i zdravlja.

U ponudi možete naći brojne maske za kosu koje fantastično rešavaju probleme različitih tipova kose i sa različitim oštećenjima. Proizvodi su pogodni za korišćenje u frizerskim salonima, ali i u kućnoj režiji zbog lakoće primene. Svi preparati su sertifikovani, klinički provereni i ne sadrže nikakve štetne sastojke.

Farbe za profesionalce i brižne amatere

Joico je proizveo četiri linije JOICOLOR farbi za kosu po istim principima kao preparati za negu i regeneraciju kose. Ove farbe za kosu pružaju sjajnu boju uz regenerativno i negujuće delovanje.

Lumishine kolekcija farbi za kosu, pored boje izuzetne jasnoće, pruža i fantastičan sjaj kosi koji ne prolazi nakon redovnih pranja. Kosa postaje blistava kao kod holivudskih zvezda kojima je inspirisana. Njena jačina nakon farbanja je tako očigledna, nastaje usled specijalne obnavljajuće formule.

Color Intensity kolekcija pruža izuzetan spektar intenzivnih boja koje privlače na istraživanje i eksperimentisanje. Jaka koncentracija pigmenata ostaje izražena na kosi i nakon dvadeset pranja, što znači da ne morate redovno da farbate celu dužinu kose.

Vero K-Pak Color kolekcija farbi za kosu namenjena je talentovanim stilistima i realizovanju njihovog kreativnog potencijala zahvaljući liniji boja čistih tonova. Boje se mogu neograničeno mešati i dobijati željeni tonovi kao u slikarstvu. Uz ovu liniju farbi za kosu možete postići bukvalno sve što zamislite.

Blondi Life Color je linija plavih farbi za kosu sa posebnom negujućom i regenerativnom formulom. Uz ove farbe za kosu plavuše više ne moraju da strahuju od izgorele i oštećene kose.

Sve preparate možete poručiti online putem sajta Bellissima shop zastupa najveće svetske brendove za profesionalnu negu kose.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.