Ne propustite Black Friday MESEC popusta samo u iSTYLE-u 1Foto: Promo

Kada su akcije i popusti u pitanju, novembar je mesec koji svi volimo budući da se upravo u novembru obeležava svojevrsni praznik popusta i šoping senzacija – Black Friday.

Ove godine, iSTYLE je Black Friday akciju podigao na viši nivo i prvi put svojim potrošačima priredio ceo mesec najboljih popusta na najtraženije modele iz ponude, sa plaćanjem do 24 rate.

Akcija na Mac, iPhone, iPad, Apple Watch i AirPods slušalice, kao i na veliki izbor dodataka, traje do 30. novembra, a celu ponudu možete pogledati na linku.

Ono što je obradovalo ljubitelje Apple brenda, jeste da se u ponudi akcije Black Friday našao Mac Book Air M1 – najtanji i najlakši Apple prenosni računar.

Pored odlične baterije, MacBook Air se može pohvaliti sa tri ugrađena mikrofona, vrhunskim procesorom, HD kamerom koja će doprineti da izgledate najbolje tokom FaceTime poziva i video-konferencija, uz jasan zvuk, ali i brojnim drugim inovativnim i korisnim funkcijama koje će vaš dan učiniti produktivnijim i kreativnijim.

Kupovinom MackBook Air M1 po specijalnoj ceni od 143.900 RSD za vreme trajanja Black Friday, uštedećete više od 20.000 RSD. I to nije sve, pored M1 modela, očekuju vas i drugi MacBook uređaji sa najboljim popustom, koje možete kupiti na čak 24 rate.

Ne propustite Black Friday MESEC popusta samo u iSTYLE-u 2
Foto: Promo

Za one koji su se opredelili za iPad, tu je moćni iPad 9, koji donosi brojne inovacije za sve generacije, pa su posao, igra ili učenje sada značajno lakši. Jednostavan dizajn, odlična memorija i brze performanse, učinile su da ovaj uređaj zabeleži veliki uspeh i na našem tržištu i postane jedan od najprodavanijih Apple proizvoda, koji je sada dostupan svima po sniženoj ceni od 53.900 RSD.

Zahvaljujući unapređenim tehničkim karakteristikama, baterija na ovom modelu traje tokom čitavog dana, a za korisnike je posebno osmišljen displej savršen za precizno crtanje, rad na projektima ili gledanje filmova, dok prednja kamera od 12MP i pozadinska od 8MP omogućavaju potpuno uživanje kako u video pozivima, tako i snimanju i fotografisanju.

Ne propustite Black Friday MESEC popusta samo u iSTYLE-u 3
Foto: Promo

Pored pomenutih uređaja, specijalno za Black Friday, na akciji je i omiljeni Apple Watch Series 7, koji je sa više prostora na ekranu i optimizovanim korisničkim interfejsom, idealan za korišćenje. Ovaj model odlikuje i odličan izbor boja, otpornost na prašinu, dok je ujedno i vodootporan.

Pored toga što brine o vašem zdravlju i omogućava da u svakom trenutku izmerite puls, nivo kiseonika u krvi ili se opustite uz Mindfulness aplikaciju, ovaj Apple Watch vas motiviše, prateći vaše kretanje i rezultate prilikom mnoštva sportskih i rekreativnih aktivnosti. Upravo iz tog razloga, novembar je pravi mesec kada ćete sebi pokloniti idealnog saveznika za zdrav život po nikad nižoj ceni od 58.900 RSD.

Ne propustite Black Friday MESEC popusta samo u iSTYLE-u 4
Foto: Promo

Istovremeno, iSTYLE Black Friday akcija odličan je trenutak i za kupovinu Apple AirPods slušalica, čije karakteristike su već dobro poznate, a koje su do kraja novembra dostupne po ceni od 21.600 RSD.

Kutijica za punjenje ovih slušalica može sačuvati količinu napajanja dovoljnu za više od 24 sata, što znači da će vam uvek biti dostupne za uživanje uz omiljenu muziku ili razgovore. Ono što korisnici vole kod ovih bežičnih slušalica jeste i prepoznatljivi Apple jednostavni dizajn i udobnost prilikom korišćenja.

Ne propustite poslednje dane specijalnih Black Friday popusta i posetite neku od iSTYLE radnji gde ćete do kraja novembra pronaći najkvalitetnije Apple proizvode, kao i fantastične dodatke, po specijalno sniženim cenama. Uz iSTYLE, praznici počinju na vreme!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari