Simptom nedostatka vitamina B12 koji se javlja noću: Da li ga zanemarujete?

Ostavite komentar

  1. Ja pijem mleko i to domaće, čak i kefir pravimo sami, tu su i jaja i žitarice pa se opet znojim noću dok spavam. Šta mi je činiti?

  2. Imam često noćno znojenje.
    Sve nabrojene namirnice koristim i sve nabrojene simptome imam.

  3. Pila sam Optium B12 par godina kad sa krvnim nalazom proverila rezultat deset puta mi je bio uvecan od normalne granice i prestala sam da ga pijem znaci oprezno piti

  4. Meni B12 pomaže za bolji i duži san. Ja bih fino zaspala a onda bih se probudila oko 2-3 ujutro. Od kada uzimam B12 spavam celu noć. Kada primetim da sam pospana i po danu – napravim pauzu.

  5. Imam težak oblik anemije, sve nabrojane simptome osim čvorova u ustima… Primala sam injekcije B12. Ekstremno umorna, depresivna, neispavana a o noćnom znojenje da i ne govorim!

  6. Ujutru rakijica uz kafu, u podne pred rucak i dve pred večeru i lepo spavam i ne smeta mi sto se znojim i sto sam umoran kao pas

  7. Prikljuci te se na Facebook grupi Izlecite se sami“ Alen Dodic „vodi grupu i takodje je autor knjige istog naziva „Izlecite se sami“. Po njegovom savetu prelaskom na zivu biljnu hranu ( Voce ,povrce i orasasti plodovi), ja se osecam preporpdjeno. U pocetku je tesko da se drzis te discipline i osecas crsce glad ali doping uvek…posle tri meseca zufac se prilagodi.Laksi ste, vise energije imate i resite dosta tih zdrastveni problema. Nece te se pokajati.Sve najbolje !

Ostavite komentar

Zdravlje

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.