Site name

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni.

Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.

Od čitalaca očekujemo da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete. Komentari pisani isključivo velikim slovima neće biti objavljeni, a komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka imaju prednost.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku vesti i na tome se zahvaljujemo.

Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

Po članu 43 Zakona o javnom informisanju ”lični pisani zapis (pismo, dnevnik, zabeleška, digitalni zapis i slično) … ne može se objaviti bez pristanka lica čije reči … sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice”.

Lični pisani zapisi ”ne mogu se objaviti ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica”.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Danasa. Ipak po postojećem Zakonu o javnom informisanju RDP Danas odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se tako i odnositi prema komentarima čitalaca.