Aleksandar Vučić u IB

Ostavite komentar

  1. Kompletna Vučićeva politika od početka pa sve do danas zasniva se na lažnim, često neproverljivim obećanjima, a ako nešto od tih obećanja i može da se proveri, to njegovi autobuski mitingaši sigurno neće raditi. Takvih obećanja ima na desetine da nekažem na stotine, pa ko će se još time bakćati, a malo je i novina gde se o tome nešto može pročitati, a oni koji svoj glas daju za litru zejtina i kilu šećera te novine i ne čitaju, a veoma često ni ne znaju da čitaju.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Vučić, apostol mraka 5

Vučić, apostol mraka

Sve već vri i kulja u ovom naprednjačkom krugu pakla u kojem se Srbija nalazi, samo fali da dželati krenu sa egzekucijama.Pravljenje lista domaćih izdajnika, stranih plaćenika, antisrpskih lobista i finansijera terorizma postala je normalna stvar poput dolaska proleća.

Naslovna strana

7. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.