Bilo bi dobro da čujete opoziciju, gospodine Šapiću 1Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC/DS

Šapić je izgleda, od kada je ušao u SNS, prestao da čuje i vidi svet oko sebe, pa ne zna nijedan sprovodljiv plan opozicije.

To znači da po Šapiću nije sprovodljivo da se omogući Beograđanima grejanje, da se završavaju projekti u roku, da se revitalizuju GSP i ostala beogradska preduzeća, da se spreči rušenje zakonom zaštićenih objekata, da se poveća zelenilo, da se sredi Savski kej i nasip, da se zaštiti vodoizvorište, da svi Beograđani dobiju metro, da se reši nelegalna gradnja, da se reši korupcija, da se odrede prioriteti… da Beograd bude normalan grad bez haosa u kome žive zadovoljni građani. On i njegov tim će očigledno da nastave samo sa Vesićevom praksom i da ruiniraju naš Beograd.

Podsetimo, predlozi SSP-a za Beograd su:

– Da se pod hitno napravi plan za narednu grejnu sezonu i da se pripremi mazut kao alternativa gasu, ako ga ne bude.

– Da u najkraćem roku uprava GSP, Sekretarijat za javni prevoz i gradska uprava podnesu izveštaj Skupštini Beograda o stanju u GSP-u i jasan plan njegove revitalizacije o kojem će odbornici raspravljati.

– Da se sprovede vanredni tehnički pregleda vozila GSP-a kako bi se povećala bezbednost u javnom prevozu.

– Da se ne dozvoli izgradnja metroa na vodoizvorištu i da se preispitaju trase i razmotre one iz 2012. godine, koje je i sam Šapić tada podržao.

Bilo bi dobro da Aleksandar Šapić ipak pokuša da čuje ono što mu poručujemo, a to poručuje većina Beograđana i njegovih 25.000 glasača na Novom Beogradu koje je izgubio.

Autorka je predsednica Gradskog odbora Stanke slobode i pravde Beograd

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.