Dveri su Vučićeva noćna mora, a tek smo počeli

Ostavite komentar

  1. Pa od svega sto je izlajao AV u poslednjih 20 godina – to sto je shatro greskom rekao za Dveri je mozda i najpametnije sto je bilo koji srpski politicar rekao u celoj nasoj istoriji. Dveri pripadaju srpskoj istroijskoj sramoti i svemu cega ta zemlja treba da se oslobodi ako hoce da vidi bolju buducnost.

  2. Samo napred Dveri,vi ste brana Srbije od potomaka onih koji su sisli sa planine i okupirali Srbiju.

  3. „Boško Obradović nije Dveri“

    Pa lepo ti je rekao. Upotrebio je staru foru i sad u svojim redovima imaš SNS-ovce koji će sve tvoje stare članove da oteraju.

  4. Oni su i narodu nocna mora,ali ne zbog ispravne politike koju propagiraju,vec zbog sizofrenog i neadekvatnog ponasanja!

Ostavite komentar

Lični stavovi

Politokratski predatori 10

Politokratski predatori

Pre neki dan na jednoj našoj kablovskoj televiziji naiđoh na reprizu prednovogodišnje emisije tokom koje je poznata autorka debatovala o sreći, važnosti završnih ispita, pritisku škole i roditelja i o vršnjačkom nasilju sa pet mladih, svežih, lica u čija tela politokratski predatori još nisu uspeli da unesu svoje toksine.

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.