Još jedna priča o Evroviziji

Ostavite komentar

  1. I pre invazije Rusije na Ukrajinu ukrajnska pesma je u eurosong-kladionicama bila među favoritima… Kakva je pesma nemam pojma, nit sam je slušao, nit sam pratio Eurosong 2022. (samo ponešto čitao o njemu)!

  2. Imaš pravo na svoje mišljenje. Sasvim u redu. Pokušaj samo da uđeš u suštinu pre nego što ga doneseš. Evrovizija je u domenu zabave. I tako je i treba shvatiti.

  3. Evrovizija je kič, parada kvazi umetnika, usiljene i napadne srdačnosti, parada neukusa, nesuvislih komentara, marketing za „različitosti“ i sve ostale naopake vrednosti koje promoviše zapadna ideologija. Trebalo bi je potpuno ignorisati i ne trošiti novac za učešće .

  4. Tipično za mentalitet Kraljeva. Svi su u tom gradu uvereni da su nepogrešivi vizionar i da im.je sud neupitan. Da, čuveni KK ( kamenjarsko Kraljevački) sindrom.

  5. Победник се зна – то неће бити Украјина ни њени савезници

  6. Ova evrovizija ni na šta ne liči. Napravili su cirkus od nje. A kakva je to evrovizija kad se u njoj takmiči Australija..???

Ostavite komentar

Lični stavovi

Naslovna strana

27. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.