Manipulacijom do izborne pobede

Analiza

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Oj, Lazare, na moru vozare, nikad bolji izborni uslovi za opoziciju nisu bili, ali i nikad lošija opozicija. I još jedna rečenica, svaka vlast radi na tome da opstane, šta je tu čudno?

  2. Odličan i poučan tekst, uz napomenu, da elitu SNS-a čine Velja Nevolja i njegovo društvo, Simo Spasić, kapetan Dragan, ostaci zemunskog klana itd.

  3. Sve su to vec razradjeni i isprobani mehanizmi manipulacije od kontrolisanja masa i medija preko korupcije pa do zaposljavanja neskolovanih i nekompetentnih ali podobnih ljudi. Sve totalitarne diktatute manje-vise rade isto.

    Ali najgore od svega je sto „divni“, „vrli“ Zapad to obilato koristi za ucenjivacko pljackanje i otimanje naseg prirodnog bogatstva. Za narod ih uopste nije briga. A kada ih je i bilo briga za stanovnike kolonija?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Kako me je udario desničar 5

Kako me je udario desničar

Hteo je da me nokautira preksinoć jedan levijatanac. Srećom, opalio me je po ruci i izbio mi telefon kojim sam ga snimala i uživo prenosila na Fejsbuk stranici lista u kojem radim – Danasa.

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.