Foto:FoNet Božidar Petrović

Lider SNS, koji pet godina nije izašao ni na jedan TV duel sa bilo kojim predstavnikom opozicije, uvek nađe vremena za TV duele sa dve Jelene: Jelenom Karleušom i Jelenom Milić.

Kako je moguće da ima vremena za TV debate sa njima, a nema vremena za suočavanje sa pravom opozicijom? Koga u Srbiji politički predstavljaju Jelena Karleuša i Jelena Milić? Nikoga! Zato Vučić izlazi na duele sa njima. Zašto onda ne izađe i na TV duel sa nekim ko zaista predstavlja glas naroda, birače, ima parlamentarni status i političku težinu za razliku od dve pomenute dame?

Zato što ne sme! Lažni patriota Vučić ne sme da izađe na duel nijednom predstavniku opozicije. Vučić bira Jelenu Milić zato što je ona kao agent interesa NATO pakta u Srbiji omražena u narodu i kao takva jedina na javnoj i medijskoj sceni pored koje Vučić može da izgleda kao patriota. Ali, i Milićka ga je lepo podsetila – da je on mnogo više na vezi sa njenim NATO šefovima u inostranstvu, kao i sa onima koji su bombardovali Srbiju poput Blera, Šredera i Klintonovih.

Više je nego jasno da je Vučić u predizbornoj kampanji, da je provaljena namera njegovog suludog i opasnog poteza sa vozom za Kosovo koji je trebalo da ga predstavi kao velikog zaštitnika srpskog naroda i da je onda to morao da zamaskira novom predstavom čiji je cilj bio da obmane građane ubeđujući ih da se bori za interese našeg naroda i države. Zaista sraman pokušaj lažnog patriote Vučića.

Slično se ponaša i Tomislav Nikolić, koji se posle pet godina probudio iz političke kome i setio odbrane Kosova i Metohije. Gde ste bili, gospodine Nikoliću, kad su sklapani neustavni Briselski sporazumi i ukidane institucije države Srbije na KiM? Šta bi sa onom vašom platformom za Kosovo i Metohiju, gospodine Nikoliću?

Kakva gluma, kakva prevara, kakva laž! Vaše vreme, gospodo naprednjaci, ubrzano prolazi. Počela je da vas hvata panika. Zato se i plašite sučeljavanja sa opozicijom. Zato i možete da gostujete u TV emisijama samo sa dve Jelene. To je mera vaše politike, hrabrosti i poštenja.

Autor je presednik Dveri i narodni poslanik