Prevrtljivi radikali

Ostavite komentar

    1. Ali će „penzioner“ izaći na izbore i verovatno glasati za av privezak poznatiji i kao Krkobabića-stranka – AV BOT OČIGLEDNO!!!

  1. mislim da ste Vi jedan od retkih. Većina penzionera rezonuje da je dobro dok Vučić daje penziju. A logika Vam je bez mane.

    1. Upravo tako. A šta drugo očekivati u zemlji prepunoj apsurda, zaslepljenosti, amaterizma,……….i, iznad svega, naopačke postavljenog sistema i urušenog sistema vrednosti. Penzioneri koji su tokom svog radnog veka izgarali, teško radili, podizali i gradili zemlju, …………..na kraju su olako istu prepustili politikantima, manipulatorima, uzurpatorima svega i svačega, diletantima,…….koji im, čineći vlast, bace po koju koščicu, a ne ono što su po zakonima zaslužili,………i oni zadovoljni mrvicama im još i aplaudiraju nasedajući na njihove jeftine fore (brašno, zejtin, kafa, šećer, kalendari, olovke, prazna obećanja,……..). Udele im jednom godišnje po 5.000 „pomoći“ i oni skaču od radosti udarajući se šapicama u grudi neshvatajući da im je taj iznos maherski već uzet kroz uvećanje cena troškova života, raznoraznih nepotrebnih dažbina i nameta, birokratskih procedura i neviđenim mahinacijama i sl. Zašto smo, svi zajedno, dozvolili da padnemo na tako niske grane je pitanje svih pitanja!?? I još nešto. Zar zaiasta toliko ne vidimo kod svojih očiju i dokle ćemo verovati bajkama i basnama? Osvrnemo li se, bar ponekada, okolo sebe ili nas je beznadežnost, apatija, iscrpljenost, melanholija, bezvoljnost,…….totalno ubila u pojam!? P.S. Opservacija g-dina Delića je apsolutno na mestu, ali koliko njih će ovo o čemu piše realno shvatiti i razumeti i imati to na umu? Prosudite sami.

  2. Kolega, Mile Delić je napisao istinu. Ali neki mudrac je rekao: Nikada isti potok ne možeš dva puta da pregaziš. Šaroviću je ovo drugo gaženje potoka. Suvišno je prvo spominjati. Ovo sadašnje gaženje potoka ima svoju težinu i ja mu čestitam na tačno iznetim podatcima o vraćanju para oduzetih od penzionera. Nije to ništa, ništa to nije ali nije da nije.

Ostavite komentar

Lični stavovi

"Pregovarač" i njegovi pomagači 8

„Pregovarač“ i njegovi pomagači

Kakav je to pregovarač koji sve daje i koji je svojim kontinuiranim popuštanjem navikao i navukao protivničku stranu i zapadne medijatore da se u pregovorima, o ma kakvoj temi da je reč, od njega, po difoltu, očekuje da donosi bolne i po Srbe štetne ustupke, istovremeno ih predstavljajući kao svoje genijalne pobede.

Naslovna strana

26. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.