Spinovanjem protiv normalizacije

Ostavite komentar


  1. ja sam sRbin i ne znam da li sam nacionalnista, valjda nisam. A da li nije spin kod Hrvata? Znate ipak su oni realno odradili svoju istorijsku ideju da po trećinu stanovništva pobiju, oteraju ili pokatoliče, pa danas imamo samo tragove srpske nacije u Hr. Sada, posle svega, mogu slobodno da pričaju o demokratiji, ljudskim pravima, pravima manjina, da se poklanjaju srpskim žrtvama.. mogu čak da im podižu spomenike!! Mogu čak i da osude deset generala za zločine protiv Srba. Pa šta? Posao je odrađen!! Ali Srbi treba da izađu iz okvira nacionalizma? Hrvati su u tome i dalje i oni iz svog nacionalizma nikad neće izaći. Ovo su sve spinovi, sada kada Srbi u Hr ne znače ništa.

  2. Vulin je znate, nije kriv. Tetka ce njega leciti.U kanadu ce ga leciti dioptriju i mozak. Prodace stan i od tih para ce raditi na njemu.

  3. Sekulovic je izgleda PR Hrvatske turisticke organizacije. Bas evo juce je napadnuta grupa srpskih mladica u Vukovaru. Motiv je naravno etnicka netrpeljivost.

  4. Odličan tekst. „“Spinovanjem protiv normalizacije“ nije samo spinovanjem nego i stalnim zajmovima (u bankama Zapada). Svake godine tzv nacionalisti već 30 g se zadužuju u bankam Zapada, bez tog novca ne bi mogao da se vodi ni ovaj bedni život koji vodimo…. naravno da posle onakvih 30 ratnih (poratnih) godina gde vlast umesto hleba svaki dan servira narodu „drogu-nacionalističku“ (nekošta ih ništa) uvek ima oko 10% onih koji se iz dana u dan opijaju tom drogom. Tih 10 % se ne pitaju gde nam je privreda? Kako se puni budzet? Pišu besomučno uvek iste komentare – tzv nacionalističke – koji ničemu ne služe…Vlast vešto sakriva da se svake godine zadužuje (da bi servisirala život u Srbiji), čak se i razbacije na ulepšavanje crkava, stadiona, pravi megalomanske spomenike… a zaduženje raste li raste…

  5. Progon 500.000 Hrvata sa njihovih ognjista, kazete? O tome nisam citala u novinama. Znam da su Srbi nekakvim balvanima ometali saobracaj, ali 500.000 proteranih!? Kuda su ti nesrecnici otisli? Imate li neku pouzdanu referencu za tvrdnju?

Ostavite komentar


Lični stavovi

Otvoreno pismo mojoj pokojnoj babi 10

Otvoreno pismo mojoj pokojnoj babi

Mi smo “pogan“ narod, rekla bi mi moja baba tu i tamo, kada sam iz Novog Sada, gde sam živeo sa bratom i roditeljima, povremeno dolazio u Beograd da provedem neko vreme kod nje, popularno i ultimativno “bake” u današnje vreme.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.