Sva je prilika da blefira

Predsednik Republike pokušava da balansira, najpre, vremenski, pa onda i taktički

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. E profesore, ko je puštao tog čoveka da završi fakultet.Kad ga se setim od pre 30 godina i ne mogu da verujem do koje je pozicije došao, kako je to moguće.

    1. Kod Vesne je polagao GPP. I dala mu je 10 (sama je pričala – kod nje diplomirao, a onda uzeo da zove Šešelja da mu saopšti pre nego Angelini i Anđelku…). Dakle, on ume da nabifla i da priča 200 na sat bez pauze (što se po njegovim javnim nastupima i vidi). I to je otprilike sve što ume. Pravom se nikad bavio nije i studetn treće godine bi ga razvalio…

  2. Vucic ne blefira, on je siguran da ce dobiti svake naredne izbore. Novac je kod njega i kod ljudi kojima ne pada na pamet , da polazu racune. Novac s kojim raspolaze stotinjak porodica u Srbiji ,moze da dobije izbore u Nemackoj ili Francuskoj,rec je o milijardama evra, dolara . Dok se ne utvrdi poreklo bogatstva, najbogatijih u Srbiji,koji su uvek uz vlasti ili oko vlasti, nema nam spasa.
    To sto ce neki predti spisak zelja ili nece, nikoga ne interesuje, u svetu,posebno ne kod nas.
    Brojni inostarni lopovi najuze saradjuju s vlastima u BG,ZG, PG, SA, NS i PR. VelikA se lova vrti,da bi doslo do bilo kakvih promena. Cela Jugoslavija je upala u mafijaske kandze,prljavih politicara. Svi smo izgubili, samo su neki postali nenormaalno bogati i sada ne znaju sta da rade s tolikim novcem,ali znaju da se boje za njega i svoje lopovsko dupe. Dok se ne poloze racuni,nema nam spasa. Para vrti gde burgija nece. Celokupna nasa srpska politika s svela na zastitu privatnih interesa,najbogatijih lopova , koji su nastali pod Milosevicem a postali jos bogatiji u vreme takozvanih demokartskih proemana, gde s krug novobogatasa, sirio i postao jos mocniji,pokvareniji,nemilosrdniji.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Srbi, Jasenovac i brojke 7

Srbi, Jasenovac i brojke

U velikoj raspravi - kažem velikoj zbog decenijskog trajanja, broja učesnika i nesumnjivo velikog značaja - o broju žrtava u Jasenovačkom logoru u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj učesnici su se u procenama kretali u začuđujućem rasponu: od 1.000 do 1.400.000 stradalnika.

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.