Vladavina prava (naj)jačeg 1Foto: www.mc.rs

Kao čovek i novinar, ograđujem se od tekstualne gadosti pod naslovom – „Moždana smrt srpske opozicije“, objavljene na strani Dijaloga 12. aprila 2017.

Kako se ne može polemisati sa primitivizmom i prostaklukom, lažima i podmetačinama, greškama u zaključivanju i dijagnozama … ostaje mi jedino da konstatujem: veliki je rizik otkriti krivično delo – u državnoj tvorevini u kojoj nije lopov svako ko krade – nego samo onaj koji je uhvaćen! A i kada ga uhvatiš, svuda i na svakom mestu, brane ga „doktori“ i „advokati“!

Rade Radovanović, jedan od osnivača Danasa

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

8 reagovanja na “Vladavina prava (naj)jačeg”

 1. Prvog aprila sam, posle čitanja jednog opskurng teksta istog autora uputio uredniku Danas sledeće pismo:

  Poštovani gospodine Petroviću,
  Upravo sam pročitao sastavak izvesnog Dr. Nemanje Aleksića, objavljen na portalu Danasa. Bio sam iznenadjen da takav sadržaj, koji je kod mene izazvao gadjenje do fiziološkog nivoa, ima mesta u ovoj, jednoj od retkih oaza normalnosti u današnjoj Srbiji. Isprazna elokvencija, čiji je jedini cilj da zaseni prostotu, je napunjena zlobom, mržnjom, pakošću i podmuklošću. To je tekst iz koga se bukvalno širi smrad. Ne, nije u Srbiji reč o novoradikalskom cunamiju, to su se samo izlile septičke jame širom zemlje Srbije. Nisam očekivao da će i Danas širiti njihov sadržaj.

  Želim Vam svako dobro,
  Danilo Arsenijević

  P.S.
  Posle sam malo guglovao «Dr. Nemanju Aleksića». Ima se tu šta naći, samo ako ste raspoloženi da malo ronite po sengrupu."

  Posle nove fangle pomija istog autora nisam imao snage da se ponovo obraćam Danasu. Hvala što ste vi to učinili.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.