Zaustaviti „licitaciju“ žrtava Jasenovca

Protestno pismo zbog kampanje poricanja genocida u logoru smrti u srpskim ustanovama i medijima

Ostavite komentar


  1. Pa koliko vi smatrate da je bilo žrtava i na osnovu rada kojih naučnika?
    Mislim da morate biti svesni da se ne zna tačan broj žrtava a da se procene razlikuju.

  2. Siguran sam da je OZNA tacno prebrojala sve zrtve .Bilo je vise genocida. Genocid nad nemackim civilima u Vojvodini. Genocid nad civilima koji su bili protiv protiv komunizma itd.

Ostavite komentar


Lični stavovi

Bogoljub Karić o tome kako nijedna vlada nije htela da ga angažuje kao pregovarača: Srbi i Albanci na Kosovu da naprave zajedničke kompanije 8

Bogoljub Karić o tome kako nijedna vlada nije htela da ga angažuje kao pregovarača: Srbi i Albanci na Kosovu da naprave zajedničke kompanije

Moja istorija poslovnog mirotvorstva otpočela je 1973. godine. Tada smo imali privatnu kompaniju iako nikada nismo bili članovi Komunističke partije, a u to vreme bez podrške partije sva vrata su bila uglavnom zatvorena. Posao su mogle da dobiju samo kompanije čiji su rukovodioci bili članovi partije, tako da je naša generacijama sveštenička porodica bila osuđena na neuspeh, odnosno nije imala izbora, sem da preživi i uspe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.