Čestitam vam što ste u glasilu vašeg pokreta objavili intervju sa Draganom Đilasom i pojedinim članovima Saveza za Srbiju, i ohrabrujem vas da istrajete u izdavanju novina kako biste pokazali da to bolje radite od svih drugih u Srbiji.

Ohrabrujem vas i da nastavite da se takmičite na društvenoj mreži Tviter u negativnim i omalovažavajućim anonimnim komentarima sa, u tome mnogo efikasnijom i brojnijom vladajućom partijom.

Verujem da vam je vaš osnivač Saša Radulović zvezda vodilja u toj aktivnosti, budući da ste u tvitu koji citirate („Radulović izgleda procenjuje da mu se mandat u parlamentu bliži kraju, da će biti izbora, na kojima je ispod cenzusa, pa hajde još da namakne šta može para“) videli samo njegovo ime, ali ne i dve tačke na kraju. Iza te dve tačke sledi vest da je Saša Radulović tužio Danas, odnosno preduzeće koje izdaje naš list, i da traži 400.000 dinara odštete „na ime naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled povrede ugleda i časti“. Odšteta bi trebalo da bude solidarno isplaćena zajedno sa drugotuženim Branislavom Klanščekom, nekadašnjim članom DJB.

Reč je o tekstu objavljenom 9. maja prošle godine, koji je reakcija Klanščeka na saopštenje Pokreta Dosta je bilo koje je Danas prethodno objavio, a gde je u više navrata Klanšček pomenut, pa je iskoristio zakonsko pravo na odgovor. „Redakcija Danasa smatra da je tužba Saše Radulovića nastavak pritisaka na naš list kojim on i njegova Pres-služba već godinama pokušavaju da uređuju Danas“, navodi se još u toj vesti. Čekam vaše sledeće saopštenje, barem dva do tri, koliko je puta pomenuto u ovom tekstu Radulovićevo ime.