Foto: Facebook

Ne slažem se sa vama da je nezvanično saznanje Danasa da ste dogovor o prelasku na Pink upriličili u zgradi Predsedništva Srbije – plod naše mašte.

Izvor koji nam je to rekao isti je onaj koji nam je predočio da ćete preći na Pink i da ćete na njemu voditi politički tok šou. Iako Željko Mitrović nije želeo da nam potvrdi tu informaciju, pokazala se kao tačna. Dan nakon što smo je mi plasirali, on je to rekao na svojoj televiziji. Ako vlasnik Pinka nije želeo čak ni da nam kaže koje je to misteriozno ime koje će iz RTS-a preleteti u ružičasto jato, kako bismo mogli da očekujemo da će potvrditi da je sastanak u vezi sa vašim prelaskom održan pred predsednikom Vučićem. Ili da ćete nam vi to potvrditi. Ako kažete da se nije desilo, neka bude tako.

Zatim, demantujete da ste se sedam godina bavili advokaturom, mada u tekstu „Miljenica“ stoji da ste sedam godina napravili pauzu i da ste se bavili tim poslom (za koji ste školovani), i kratko vodili emisiju na Pinku. Ne znam šta je sporno u tome, kada se ta informacija provlači u gotovo svim medijima u kojima ste prethodnih godina davali intervjue. Činjenica je i da ste uvek hvalili Aleksandra Tijanića, a sada vam to iz nekog razloga smeta, te ste naš tekst ocenili kao „pakostan i zloban“. U njemu se prevashodno navode podaci iz vaše karijere, emisije koje ste vodili na televizijama u vreme dok je na njihovom čelu bio pokojni Tijanić, ali i vaše mišljenje da su on i Željko Mitrović – neuporedivi, „jer je samo jedan Tijanić“. Da li smo zbog toga „zlobni“?

Ako smo pogrešili vašu godinu rođenja, izvinjavamo se. To je jedina greška u tekstu, preuzeta sa sajta koji se bavi biografijom poznatih, a koji vi nikad niste demantovali.

Kada sledeći put budemo pisali vašu biografiju, držaćemo se strogo proverljivih informacija iz vaših intervjua, gde ste odgovarali na pitanja koji je najerotičniji deo vaše garderobe ili najuzbudljiviji parfem svih vremena, i precizirali da muškarac vaših snova treba da bude „duhovit, džentlmen, pametan, ozbiljan, bogat i poslovan“, te da ga pravim frajerom čini tolerancija prema minusu na tekućem računu.

Srdačno.

Povezani tekstovi