Poštovana urednice Lukač, ne obavezuje vas DJB, niti bilo koja druga stranka, da radite svoj posao kako treba, već medijski zakoni i profesionalni i etički kodeks koji vam nalažu da istinito informišete čitaoce. Žao nam je što su se medijska regulatorna tela „samoukinula“ i što na profesionalne standarde nema ko da vas podseti, pa DJB mora to da čini u interesu javnosti.

Nije korektno napisati da je poslanički klub DS (koji čine DS i njihovi koalicioni partneri) veći od DJB koji je samostalno izašao na izbore, i osvojio više glasova i mandata nego lista DS-a. Dosta je bilo, možete proveriti na sajtu Skupštine, i danas ima 13 poslanika, dok DS ima 12. SRS nije opozicija, već lažna opozicija. Taj isti kodeks vas obavezuje da ne prenosite klevete i optužbe kao što je, na primer, serija pisama bivšeg člana DJB i preletača u SNS, koji se lažno predstavlja kao naš

član i tako, uz vašu podršku, širi dezinformacije i laži o DJB. Nije u redu da i dalje tvrdite da vam je neko tražio pitanja unapred, a još manje da vam je tražio temu. Nije Saša Radulović, iako predsednik DJB, dežurni analitičar koji ima odgovore za sve pitanja. U DJB ima puno kompetentnih i kvalitetnih ljudi sposobnih da o određenoj temi razgovaraju sa kompetentnim novinarima Danasa.

Ovim reagovanjem završavamo polemiku na ovu temu.

Pres-služba Dosta je bilo