Ubijanje glasnika

Ostavite komentar

  1. Vojska treba da se bavi poslovima za koje je školovana i plaćena, a ne da političare, uz dužno poštovanje gospodinu.

  2. Slažem se da je ova vlast napravila veliku štetu državi i građanima. Međutim, predsednik sindikata nije izmerio štetu koju je napravila vlast demokrata i njihovih koalicionih partnera. Pljačkaška privatizacija, sprega sa kriminalcima i enormno bogaćenje političara nisu izum sadašnje vlasti. Da bude još gore, mnogi od ondašnjih su sadašnji nosioci visokih funkcija.

  3. Vojnik je vojnik i ne treba se u njegovoj ma kojoj aktivnosti provlači ni crv sumnje da je nešto politički.

  4. Puno poštovanje za Antića, a botovima je malo jedan sendvič za ovolike gluposti koje pišu.

    1. Služio sam armiju dok je bila bolj od ove i čudio se neznanju oficirskog kadra. Pitanje za poručnika je, da li se danas nešto promenilo? Pa, nažalost, nije. Ali, sindikati su sve „organizovaniji“.

  5. Brižnu redakciju baš briga za Antića. A svi ti Antići su izgubili sve ratove i treba da odu. Pedeset godina su živeli kao bubreg u loju, ništa nisu ni znali ni radili. I kako bi redakcija rešila problem? Povećala plate i vratila Srbiju u 2012. godinu. A šta sa lekarima, prosvetarima, policijom? Redakcija bi i njima povećala plate? Ajte recite sa kojim ljudima na vlasti bi povećali BDP, zaposlili ljude, pa onda pričajte o raspodeli. Sa Dražom, Jokićem, Ivom…

Ostavite komentar

Redakcijski komentar

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.