Crno na belo: Vuletić dostavio fotokopiju zapisnika sa sednice UO Partizana, nije bilo reči o ugovoru 1Foto: STARSPORT

Pokret Crno na belo Vladimira Vuletića poručio je danas, reagujući na saopštenje MUP Srbije, da Vuletić „nikada nije ni spomenuo nikakav ugovor“ između Sportskog društva Partizan i preduzeća Mitona, već je dostavio fotokopiju zapisnika sa sednice Upravog odbora Partizana od 7. juna 2017. na kojoj je doneta odluka o izdavanju restorana.

MUP je ranije danas saopštio da su inspektori SBPOK utvrdili da Sportsko društvo „Partizan“ nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem Mitona, niti sa Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj.

„Da li je iko demantovao postojanje odluke UO Partizana od 7. juna 2017? Ako ugovora nema, zašto ta odluka nikad nije stavljena van snage? Da li je moguće da je Milorad Vučelić, sada već dve godine nezakoniti predsednik JSD Partizan (usled isteka mandata) tada zloupotrebio položaj odgovornog lica i, samo na osnovu odluke UO JSD Partizan, bez ugovora, via facti omogućio ulazak u posed objekta Mitoni DOO?“, navodi se u saopštenju pokreta.

Iz tog pokreta navode i da su inspektori SBPOK u utorak, prilikom predaje dokumenta, odbili da razgovaraju sa Vuletićem, a on je, kako navode, tu želju izrazio, da bi sada nagoveštavali razgovor sa njim.

„Radujemo se svim daljim postupanjima SBPOK i najavljujemo da ćemo povratiti i osloboditi otetu i silovanu pravnu državu. Njeni otmičari i silovatelji tada će uvideti da je dura lex sed lex – zakon je jednako surov za sve“, zaključuje se u saopštenju pokreta Crno na belo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “Crno na belo: Vuletić dostavio fotokopiju zapisnika sa sednice UO Partizana, nije bilo reči o ugovoru”

  1. Još jedan u nizu politički šarlatan, posle Belog, Jankovića, Trifunovića novi politički as preti da ih zaseni. Neozbiljno doktore … Ispao je smešan.

  2. Ko normalan može da veruje nešto Vuletiću ?
    Čovek kriminalce i ubice naziva braćom , odbija da odgovori na pitanja na poligrafu , i ko zna u šta je sve još upleten !

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.