Gde po vakcinu bez zakazivanja u Beogradu? 1Foto: FoNet/ Senad Župljanin

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je da je od danas građanima Beograda omogućena vakcinacija Fajzer vakcinom bez zakazivanja, dok će od sutra to biti moguće i vakcinom Sputnjik V, a na gradskom portalu objavljen je i spisak 17 punktova gde je moguća vakcinacija bez zakazivanja.

Obe vakcine dostupne su bez zakazivanja u Domu zdravlja Mladenovac, Lazarevac, Domu zdravlja Novi Beograd u Nehruovoj ulici, Domu zdravlja Stari Grad u Venizelosovoj ulici, u Rakovici u Ulici Edvarda Griga, zatim domovima zdravlja Sopot, Palilula, Vračar, Obrenovac, Zvezdara, Savski Venac i u Domu zdravlja Zemun, Surčin i Barajevo.

Vakcina Fajzer/Biontek dostupna je bez zakazivanja u Domu zdravlja Grocka u zdravstenoj stanici Vinča, u Domovima zdravlja Čukarica u Ulici Stevana Đurđevića Trošarinca, u ambulanti u Siminoj ulici, Domu zdravlja Rakovica na Labudovom brdu, u ambulanti „Stepa Stepanović“,

Vakcina Sputnjik V dostupna je bez zakazivanja u zdravstvenoj stanici Begaljica, Domu zdravlja Sremčica i u ambulanti voždovačkog doma zdravlja u Ustaničkoj ulici.

Vesić je pozvao sve građane koji se još nisu vakcinisali da to učine i da na taj način zaštite sebe i druge, ali i da doprinesu da Beograd što pre stekne kolektivni imunitet.

„Na pravom smo putu da to i ostvarimo“, rekao je Vesić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Gde po vakcinu bez zakazivanja u Beogradu?”

  1. Vreme? Radno vreme? U koliko sati se moze vakcinisati? Napisete gde ne napisete kada?!

  2. Naravno još jedna laž! Supruga i ja smo otišli u dz Zvezdara oko 17 časova i vratili su nas jer moramo da zakažemo za neki dan jer je to bez zakazivanja funksionisalo samo do 14 časova… Znači, možete da dođete bez zakazivanja da zakažete vakcinaciju

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.