Ova godina biće u znaku milionskih donacija najhumanije domaće kompanije 1Foto: Meridian

Početak ogromnih ulaganja u lokalne zajednice

Svet kakav smo poznavali trajno se izmenio u godini za nama. Sve oči uprte su u zdravstvo kako bi se očuvala bezbednost građana i stabilnost ekonomija.

Meridianbet, tehnološka kompanija i lider u igrama na sreću na preko 30 tržišta Evrope, mesecima pomaže zdravstvene sisteme i ugrožene zajednice celog Balkana.

U ovom važnom poslu, Meridian je do sada izdvojio višemilionsku novčanu pomoć pokazujući svoju opredeljenost da bude strateški partner zemalja regiona u saniranju posledica pandemije.

U Srbiji, zaposleni u Meridianu materijalno su pomogli i obišli preko 50 zdravstvenih ustanova.

Infektivna kliniku Beograd, domovi zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci… Samo su neke od ustanova kojima je ova kompanija uručila vredne donacije u vidu medicinske opreme i aparature, s obzirom da ove ustanove mesecima rade preko svojih redovnih smeštajnih i kadrovskih kapaciteta kada je reč o borbi protiv pandemije.

Meridian je nedavno uputio novčanu pomoć i Vladi Crne Gore kako bi se što efikasnije izborila sa posledicama pandemije.

Vrednu medicinsku aparaturu i deficitarnu opremu ova kompanija je zdravstvu susedne zemlje donirala još ranije u 2020, i to Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama…

I u Bosni i Hercegovini – zaposleni u Meridianu pomažu svima. Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla…

Širom Balkana, 2020. u Meridianu bila je u znaku pomoći narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje Meridianova priča humanosti i solidarnosti i što je najznačajnije – to je tek početak društveno odgovornih projekata namenjenih brojnim lokalnim zajednicama.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.