Proradio sajt Moja srednja škola, rok za prigovore produžen sutra do 13 časova 1Foto: Pixabay / Wokandapix

Portal www.mojasrednjaskola.gov.rs je konačno proradio, ali je po nalogu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića, još jednom produžen rok za prigovore do sutra u 13 sati, a to se može učiniti i lično u školama danas do 18 sati.

Tim Kancelarije za informacione tehnologije i eUpravu zajedno sa kompanijom „EON“, koju je Kancelarija angažovala, utvrdili su kvar na sistemu i otklonili ga.

Roditelji, koji do sada nisu to učinili u samim školama, pozivaju se da pogledaju rezultate završnih ispita na portalu i ukoliko imaju prigovore na iste da ih upute elektronskim putem ili pak odlaskom u školu.

Zbog neprijatnosti koja je izazvana ovim, Ružić je uputio izvinjenje i najavio produženje roka za podnošenje prigovora do sutra, ponedeljak, 13.00 časova.

U svim školama roditelji mogu lično podneti prigovor danas, u nedelju do 18 sati, a na portalu će biti moguće podneti prigovor elektronski u bilo kom terminu do sutra u 13 sati.

Ružić se nada da su svi učenici zadovoljni postignutim rezultatima, čestita svima na uspehu i želi da svako upiše željenu školu, navodi se u saopštenju Ministarstva.

U Ministarstvu prosvete danas je rečeno Danasu, pozivajući se na informacije iz Vladine Kancelarije za informacione tehnologije, da je sajt pao zbog preopterećenja.

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

11 reagovanja na “Proradio sajt Moja srednja škola, rok za prigovore produžen sutra do 13 časova”

  1. Pad sistema se i očekivao na preko 68.000 ljudi koji pokušavaju da vide rezultate.Nego,kako ćemo videti da li su deca oštećena i uložiti žalbe tj.videti njihove radove i da li ima osnova za žalbu,obzirom da se žalbe primaju danas do 16h?!

  2. Није пао само урадите освежавање и прикаже резултате… Прво јави грешку, па кад освежити буде све ок! ЖИВЕЛА СРБИЈА!!!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.