Foto: Zoran Mrđa/FoNet

Stojanović, koji je zaposlen u Bezbednosno-informativnoj agenciji, upucan je u ruku, a naši izvori navode da se trenutno nalazi na Kliničkom centru. Motiv za napad još uvek je nepoznat.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se ime Zlatibora Lončara nalazi u kontekstu crne hronike. U januaru 2017. godine Velimir Ilić je javnosti predstavio fotografiju na kojoj poziraju Zlatibor Lončar i pokojni šef Zemunskog klana Dušan Spasojević. Pojedini članovi ovog klana su u Specijalnom sudu govorili o Lončarevoj navodnoj umešanosti u ubistva „zemunaca“.

Portal KRIK je objavio podatak da je Lončar svojevremeno kupio stan od supruge Sretka Kalinića, osuđenog za ubistva Zemunskog klana.

Sam Lončar je nakon objavljivanja fotografije kazao da je operisao oca Dušana Spasojevića i da ga je ovaj pozvao u svoju kuću u Šilerovu ulicu kako bi mu se zahvalio.

Zlatibor Lončar se dovodio u vezu i sa slučajem „Helikopter“ kada je sedam osoba poginulo nakon što je helikopter pao u blizini aerodroma „Nikola Tesla“. Mediji su spekulisali da je Lončar, zajedno sa bivšim ministrom odbrane Bratislavom Gašićem, insistirao da se bolesna beba prebaci na surčinski aerodrom, kako bi propagandno eksploatisali taj događaj. Ovim spekulacijama na put stao je tadašnji premijer Vučić rekavši: „Ne dam Gašića i Ločara“.

Povezani tekstovi