Zašto ovo može da bude godina u kojoj biraš, učiš, stičeš i stvaraš 1Foto: FEFA

Trenutak u kojem se nalazimo još jednom je ukazao na nepromenljivu važnost obrazovanja bez obzira na kompleksnost okolnosti i promena koje se odvijaju velikim intenzitetom.

Kao i prethodnih godina, prvog novembra očekujemo dolazak nove generacije master studenata FEFA fakulteta koja će imati priliku da se specijalizuje u nekoj od tri najtraženije i sve značajnije oblasti: Ekonomija, Digitalna transformacija, Kreativna produkcija.

Godina u kojoj biraš – MASTER EKONOMIJA

Uz pomoć široke mreže stručnih saradnika, kompanija, profesora i diplomaca, unapredili smo program koji postoji na FEFA fakultetu više od decenije. Ove godine, studenti imaju mogućnost da 80% programa prilagode svojim ambicijama i interesovanjima i, uporedo sa tim, opredele se za jednu od 3 najatraktivnije oblasti ekonomije: Marketing i menadžment, realizovan u saradnji sa I&F Grupom – komunikacionim sistemom koji posluje u 12 zemalja jugo-istočne Evrope i nordijskog regiona; Poslovna ekonomija; i Poslovna i finansijska analitika. Odabirom jednog od ova tri usmerenja, studenti će uz diplomu master ekonomiste dobiti i dodatak diplome kao garant specijalizovanog znanja. Kroz oba semestra, sa studentima će raditi više od 40 profesora i predavača iz prakse koji su ostavili značajan trag u svojim profesijama.

Zašto ovo može da bude godina u kojoj biraš, učiš, stičeš i stvaraš 2
Foto: FEFA

Godina u kojoj razumeš – MASTER DIGITALNA TRANSFORMACIJA

Prvi akreditovani master program u regionu iz oblasti digitalne transformacije, ima za cilj da studente nauči razumevanju fundamentalno izmenjenog, savremenog načina poslovanja. Osmišljen kao jedinstven spoj biznisa i informacionih tehnologija, ovaj program uči naše studente kako da ovladaju i upravljaju svetom podataka i informacionih tehnologija, razumeju potpuno nove potrebe potrošača i postanu, ne samo učesnici, već i kreatori procesa digitalne transformacije, najpre uz pomoć renomiranih profesora i stručnjaka iz vodećih kompanija u regionu koje su deo FEFA koalicije za digitalnu transformaciju.

Zašto ovo može da bude godina u kojoj biraš, učiš, stičeš i stvaraš 3
Foto: FEFA

Godina u kojoj stvaraš – MASTER KREATIVNA PRODUKCIJA

Zahvaljujući producentima i autorima koji zajedno potpisuju desetine dugometražnih filmova, serija, predstava, ali i više hiljada sati zabavnog, dečjeg, muzičkog, dokumentarnog, obrazovnog i sportskog programa, naši master studenti će hrabro ući u svet kreativnih industrija. Bez obzira na prethodno obrazovanje, oni će naučiti kako da kreiraju sadržaj bilo u oblasti društvenih nauka ili u umetnosti uopšte. Uz samostalno biranje teme i mentora, nakon dvosemestralnih studija, studenti će biti u prilici da osmisle i realizuju umetnički projekat – delo iz oblasti audio-vizuelne i kreativne produkcije koje ima za cilj da omogući javno prikazivanje znanja i praktičnih iskustava, stečenih na ovom programu.

Zašto ovo može da bude godina u kojoj biraš, učiš, stičeš i stvaraš 4
Foto: FEFA

FEFA master godina – upis 2020/21

Upis je u toku. Stojimo vam na raspolaganju putem putem telefona/maila Studentske službe FEFA – 069 4777605, odnosno info@fefa.edu.rs. Zakažite svoj termin individualnih konsultacija sa nekim od profesora i informišite se o svim beneficijama naših studija.

Neka ovo bude godina koja se tiče isključivo vašeg napretka.

 

Zašto ovo može da bude godina u kojoj biraš, učiš, stičeš i stvaraš 5

PROMO TEKST

Podržite nas članstvom u Klubu čitalaca Danasa

U vreme opšte tabloidizacije, senzacionalizma i komercijalizacije medija, duže od dve decenije istrajavamo na principima profesionalnog i etičkog novinarstva. Bili smo zabranjivani i prozivani, nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici, ali nas ništa nije sprečilo da vas svakodnevno objektivno informišemo. Zato želimo da se oslonimo na vas.

Članstvom u Klubu čitalaca Danasa za 799 dinara mesečno pomažete nam da ostanemo samostalni i dosledni novinarstvu u kakvo verujemo, a vi na mejl svako veče dobijate PDF sutrašnjeg broja Danas.