Grčić: Tepić htela da reketira EPS 1Foto: EPS

Vršilac družnosti direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić danas je rekao da je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić „htela da reketira EPS, da bi ćutala o izmišljenim, nepostojećim aferama“.

„Iznuđivala je reket, a kad je ostala praznih džepova, onda je pobesnela i počela da huška sindikate u EPS-u, ne bi li se dokopala zlatne koke koju bi da čerupa“, naveo je Grčić u saopštenju.

Dodao je da je Tepić, „najpoznatija politička preletačica koja je promenila čak šest političkih stranaka, od svog poslodavca, ili bolje rečeno nalogodavca Dragana Đilasa poprimila je jednu osobinu, ljubav prema parama“.

„I dok je Đilas narod Srbije i državne budžete klepao preko svojih marketinških agencija, prodajući sekunde, tačnije maglu, njegova miljenica Marinika Tepić posegla je za bržim metodama, kojima su je naučili njeni drugari, dileri iz Banata“, rekao je Grčić.

Dodao je da „EPS-u nije potrebno da Marinika ćuti, naprotiv“.

„Što više Marinika priča laži i jeftino manipuliše, to su radnici jedinstveniji u stavu da bi ona i njen gazda Dragan Đilas razvalili narodnu, radničku kompaniju, čim bi je se dokopali“, rekao je Grčić.

Naveo je da država, nadležno ministarstvo i menadžment EPS-a sprovode dugoročno planirane odluke, kako bi se unapredio rad EPS-a, kako bi se povećala efikasnost, a istovremeno sačuvala radna mesta.

„I bolje da Marinika ne brine za EPS. Neka brine kako će njen gazda objasniti ko je uzeo višemilionsku proviziju za gradnju mosta na Adi, jer su to pravi papiri o kojima narod želi da čuje istinu“, rekao je Grčić.

Marinika Tepić danas je zatražila smenu Vladimira Grčića i da se zaustavi najavljeno restrukturiranje EPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari