TO Zapadne Srbije na Sajmu turizma u Beogradu: Zajednički štand 12 članica 1Zlatibor Foto: Nenad Kovačević

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija predstaviće svoju ponudu na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će trajati od 20. do 23. februara.

Na sajmu će učestvovati i predstavnici hotela, turističkih agencija i proizvođači suvenira i tradicionalnih proizvoda iz zapadne Srbije.

Turistička ponuda tog dela zemlje biće promovisana na zajedničkom štandu dvanaest članica te organizacije – Zlatibor, Užice, Bajina Bašta, Čačak, Ivanjica, Dragačevo, Arilje, Požega, Kosjerić, Zlatar, Prijepolje i Sjenica. Štand će zahvatati oko 460 kvadratnih metara i nalaziće se u hali četiri Beogradskog sajma.

Među sadržajima koji će, 21. i 22. februara, biti ponuđeni sajamskoj publici su promocije nedavno izgrađenog kaubojskog grada „El paso city“ na Zlatiboru, „Nušićijade“ u Ivanjici, „Čobanskih dana“ u Kosjeriću, buduće replike neolitskog naselja koje se gradi u blizini Užica, Sabora trubača u Guči, prirodnog i kulturnog nasleđa, sportskih, kulturnih i drugih manifestacija u Čačku, tradicionalnih proizvoda iz Arilja… Uz mnogobrojne sadržaje, najavljeno je i potpisivanje protokola o saradnji turističkih organizacija Užica i Novog Sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari