Putinova žetva

Ostavite komentar

  1. Isto tako je bilo nezamislivo da se NATO prosiri do Ruskih granica, a da Rusi ne reaguju.

  2. NATO se nije „prosirio“ nije to testo ili mehur, vec su se suverene drzave svojom odlukom same uclanile u savez. Ako vam nesto nije jasno pogledajte Finsku i Svedsku i procitajte malo istoriju Estonije Letonije i Litvanije, nece mozak da vam se pregreje!

  3. Široke pruge… Koliko je to pametno bilo. Čuva državu i dan danas. Pitanje za stručnjake.. Zašto Zapad šalje oružje a ne žito?

  4. @ Ene Sad
    Problem je, kao sto pise u clanku, sto Ukrajina pokusava da izveze zito koga, ocigledno, ima mnogo vise nego sto su njene potrebe!! Kada bi se novinski clanci samo malo pazljivije procitali, ne bi bilo potrebno postavljati „pitanje za strucnjake“…

  5. Kako treba uče nas SAD, koje su tokom 20 godina duge okupacije Afganistana registrovale 15 puta veću proizvodnju opijuma. Opstrukcije u izvozu nisu zabeležene.

Ostavite komentar

Dijalog

Dobra praksa u Višnjici i Irskoj 10

Dobra praksa u Višnjici i Irskoj

Zahvaljujući medijima i google pretraživaču ustanovili smo da postoji plan realizacije gasifikacije Višnjice. Postoji neki članak pisan krajem prošle godine. Ovo je relevantno nama, jer poslednje dve nedelje imamo reviju građevinskih mašina po ulicama u našem kraju. Srećom radnici i mašine imaju oznaku firme, pa sam opet uz pomoć interneta našla i kontakte ove firme.

Naslovna strana

28. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.