Sikter

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Borka, poztroši silne karaktere.To ne razumeju mnogi, to znaju ali ič ne šljive vrhovi SNS i njihovi partneri, mizerne poguzne muve, to znaju i oni koji moraju da žive, a ne znaju kako, osim da slušaju itrpe. Zato je bilo dovoljno samo reći: VUČIĆU – SIKTER! OSTALIMA NJGOVIMA PODREPAŠIMA- KUŠ! To bi Srbija Razumela!

  1. Ovaj elitni pasus treba sačuvati, da se pokazuje. Mnogo kaže.
   Au ljudi kreativna neka „elitaaaaa“,

   I ovo nam je Srbija.
   Rodna godina, obrasmo zelen bostan.

  2. Narod je nekima rekao sikter 2012.godine i na svakim sledecim izborima posle toga.

 2. Najgori su ovi crveni prvoborci kad se preobraze u demokrate! Šta je ovo? AKo nije priča o komunistima i Titu, onda je o Slobi, ako nije o Slobi, onda je o radikalima i Vučiću. A gde su bile demokrate dvanaest godina? Spavali, su, talili se u privatizacijama, gde?

  1. Upravo tako. elitizam na delu.
   Drvece se seklo na fruskoj gori od vremena proglasenja nacionalnog parka, u doba svih vlasti. I sada je najlakse to pripisati sendvicarima, ili kao nekim teorijama zavere uradili su to „oni“, umesto prihvatiti sopstvenu odgovornost da dozvolis da se pored tebe godinama i decenijama u svojoj rodjenoj zemlji drvece sece u nacionalnom parku. cak nema nikakvih ideja da se bilo sta promeni, nego samo kuknjava, jos pritom i pateticna iz kruga dvojke o provinciji.

 3. Gospođo Pavićević, da li za vas nije nasilje nasilno upadanje u RTS , pokušaj upada u skupštinu grada ili prebijanje čoveka koji je pritiv protesta.

 4. Bravo…. Komentari na tekst su dokaz da je Autor pogodio u ,,žicu“….. ne morate da volite, ne morate da se slažete, ali morate da poštujete Hrabrost Autora….. Već decenijama, kao humanista, se bori za boljitak svih i uvek u opoziciji (pa čak i pomenutoj DS)…

  1. upravo tako – pogodak u „zicu“ – topla voda je otkrivena!

 5. Posle turneje po zemljama bivse Yu ,prvorodjeni -matematicar se vratio kuci.Nekada je bilo „za jednog Sbina -100 Bosnjaka a sada je matematika malo drugacija ,za jednog vaseg mitingasa ja imam 10 do15 mojih “ A i sve broji , samo je ostalo da vam taj klerofasista pocne lepiti i trake oko ramena ili ambleme na reveru ….

 6. Borka je,kao i mnogi ,,autoriteti demokratije,, veći deo života provela kao klasični komunosta,,Maoista;;i sad priča o potestima!Protiv čega,imaju sad i tita i 6.ličko-bosansku,i ljotića…Ako se bune da dobiju svoj deo treba samo da poljube nekom ruku i eto ambasade,novi film i dr.A pitate li se gde se dede elita koja je od seljačkih nahija stvorila pobednicu Evrope,pobijeni i rayjureni po svetu.Pustili smo udbine zločince da pomru anjihova pasja groblja ostala neotkopana..Zato poruka liderima protesta,pretežno komunjarskim potomcima:ne mučite ovaj narod,samo mu poljubite d..e i dobićete ono što tražite a mi smo već videli vašu istrijsku pravdu!

 7. sve je to samo „tlapnja“, da baka zaradi neku kintu .. Kad narodu dozlogrdi izabrace nekog komicara . Sta se desilo u Ukrajini?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.