U Stambolu, na Bosforu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. I, posle analize situacije, koje je svestan svako iole misleci (ne racunam sns-ovce), autorka predlaze, sta tacno??

  2. U normalnim drustvima sledile bi ostavke i smene predsednistva i vlade,lustracije,nezavisno sudstvo,novi Ustav.Ima dovoljno pametnih,obrazovanih i odgovornih u Srbiji.

  3. Vučić je na savetovanju kod Erdogana koji je preživeo pripemani državni udar, naravno od strane Vojske. Valjda i u našoj Vojsci ima neki general koji nešto više razume od svojih kolega da uskoro neće biti Srbije.

  4. …, zašto mi se čini da u tekstu blago provejava uverenje autora da bi za konsolidovanje opozicije bilo bolje da se Dragan Đilas nije vraćao u politički život…?

  5. Što pre shvatite da vaša liberalna opcija uživa podršku do 3% naroda Srbije, to bolje po vas..

  6. Ako se ne varam, od 90-tih, ni jedan lider opozicije nije podneo ostavku posle katastrofe na izborima, bez obzira da li su u pitanju sopstvene greške ili mahinacije „pobednika“.Ispravite me ako grešim.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Hleba i mleka ima samo u šest ujutru 7

Hleba i mleka ima samo u šest ujutru

O svrgavanju Čaušeskua, sa posebnim osvrtom na učešće tamošnjih Srba u događajima, pisao je u više radova na rumunskom i srpskom Miodrag Milin istoričar u Institutu za banatske studije u Temišvaru.

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.