Oskar popio frku

Ostavite komentar


 1. Kao još jedan doktor pravnih nauka ovom prilikom bih izjavila da to hapšenje čekam i ja. Ja čekam, ti čekaš, on čeka. Mi čekamo?

 2. Tako svojevremeno gradjanin Milorad Nikolić iz Crvenke, koga su prijatelji i porodica opisivali kao čoveka koji „ne bi ni mrava zgazio“, slao nekom majstoru za grejanje poruke u kojima se pominju visoki funkcioneri Vučić i Srefanović. Majstor ga prijavio vlastima. Vlasti Milorada optužuju za „ugrožavanje sigurnosti predsednika Vučića“, kače mu F dijagnozu i smeštaju ga u zatvorsku bolnicu gde umire od „embolije pluća“ (analogija sa čuvarem iz Savamale koga su lica sa fantomkama te famozne noći vezala: svega tri meseca kasnije i njemu je prikačena F dijagnoza te je smešten na psihijatriju gde je ubrzo po prijemu umro od „vezanih creva“). Naravoučenije: nije Oskar izumeo zloupotrebu psihijatrije u nemedicinske svrhe (kažu da je počelo još sa Djordjem Karadjordjevićim, nastavilo se sa disidentima u vreme komunizma…) ali nije je se ni odrekao. Zato PAZITE KAKO GA SANJATE i kome poveravate svoje vizije o njegovom (neslavnom) kraju. Lako je ovima poznatima da se kurče. Mi anonimni više ni majstoru ne smemo verovati.

 3. Koji najbolji student prava ?? Studirao 6 godina fakultet koji traje 4. Prosjek mu nije 10. Po čemu je najbolji ?

 4. Samo da se ne ponovi igrokaz poput onog „hapšenja Dinkića“ sa drugim glavnim akterima „zabave miliona“.

 5. Svi željno čekamo tvoje hapšenje i suđenje na prekom sudu u Jajincima.

 6. Zavrseni ctudent prava nece u buvaru. Prvo da objasni lako to da “ from scratch” ozgradnja mefjunarodnog aerodroma u Berlinu kostace 8 milijardi evra, sto je u pola manje od troska za ozgradnju izlozbice Expo- 26, Beograd…

 7. Mare, pitaj studenta bez portfelja zasto ne zamoli Prfirijea da i mi gradimo velike centrale, saljemo rakete i satelite, da ispitujemo buducnost planete i galaksije, da stvaramo nobelovce i ogromne brane, avione i brodove. Ili da i dalje pljujemo zemlje koje ovo ostvaruju redovno, posveceno i uspesno?

 8. Šta bi moglo da odgovara ovoj „duhovitosti“ iz serije „crnčugo“, „pederčino“..? Obzirom na sekciju u koju se upisao u PEN centru najbolje bi Marku odgovaralo „šiptarčina“. Ali ja nikako ne želim da vređam pripadnike albanskog naroda korišćenjem pogodnog izraza i nazvaću Marka jednostavno, PRIMITIVAC.
  A mogu da zamislim kakve komentare dobijate kada ste pustili samo sedam do ponoći…
  Ako pustite ovo, ALAL!

 9. Bravo dečko, ali nije jasno zbog čega ima toliko jeda i vređanja u tekstu?
  Svašta bi ja napisao u komentaru, al vrli Administrator beleži sam moje „lajanje“, a ne autorovo.

 10. Naravno da Oskar nije najbolji student prava (u istoriji). Ovo je samo zez na temu idolopoklonstva njegovih sns-ovaca.

 11. Vidi ti ovog mladića kako je sretan,mora da je dobio poziv za vojsku!!!

Ostavite komentar


Dijalog

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.