Rešenja male mature

Ostavite komentar

  1. Za svaku tvoju kolumnu pomislim da ne možeš bolje i sa sledećom me demantuješ,bravo Marko

  2. Vrh članak, samo nam je to i ostalo sarkazam i satira pa ko shvati shvatio je.

  3. Fenomenalno, a plus je i sve tačno! Veoma je duhovito, mada je pretužno. U kakvoj državi živimo!

  4. neko te je slagao da umes da pises. sto je jos teze za podneti, slagao te i da si duhovit.

  5. To da drzava prodaje ‘drogu’ kao sto je marihuana je odlicna ideja posto inace nije ni stetna po zdravlje,jer je ne bi sve vise zemalja legalizovalo!Pa posto u nasoj sredini ocito ne bi prosla legalizacija ovako bi bilo taman uz uslov da novac od prodaje ide u izgradnju skola,bolnica i slicno.

Ostavite komentar

Dijalog

Šešelj i njihova Srbija 10

Šešelj i njihova Srbija

Ništa se u životu ne događa slučajno i na svetu ništa nije od juče. Još pre dve i po hiljade godina grčki filozof Sokrat je govorio o zloupotrebama demokratskih pravila pomoću kojih na vlast dolaze kriminalci, lopovi i prevaranti.

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.