Fenomen Brnabić

Ostavite komentar

  1. Ja se često pitam kako joj je kad se na kraju dana vrati kući. Verovatno se pita, dokle ću još ovako?

  2. Fenomen bosnjackih gastabajtera koji bez kvalifikacija u Srbiji glume „novinare“ ali i izigravaju vece Vojvodjane od Vojvodjana, Srbiju bi da dele, „brinu“ za „vojvodjanski identitet“ ali bi zato da im BiH bude unitarna i da su svi „bosanci“, uz platu koju dobijaju od poreskih obveznika Srbije k^&*ju o toj istoj Srbiji i podrzavaju Mila, Kurtija…

  3. Bravo da je ovakvih novinara vise. Ali kako objasniti npr.ljudima iz Vranja ovakav komentar i gde ga mogu cuti procitati. Njima je vaznije 20 € koje im „daje“ iz njihovogh dzepa drzava.

  4. Botovi su uvek odvratni, ali su najodvratniji oni koji ljude VREDJAJU! Posebno sam osetljiva kada se pomene NACIONALNOST. Ja znam da primitivci poput …u torskocima, to radi u nedostatku ARGUMENATA, ali ste, taj komentar bas mogili i da preskocite.

  5. @profesorka

    Najbitnije je da ti nisi preskocila svoju standardnu dozu autosovinistickog mantranja.

Ostavite komentar

Dijalog

Pohlepa i solidarnost 10

Pohlepa i solidarnost

"Suština je, dame i gospodo, da je pohlepa, u nedostatku boljih reči - dobra. Pohlepa je ispravna. Pohlepa funkcioniše. Ona pojašnjava, preseca i hvata suštinu evolucionog duha. Pohlepa u svim svojim formama - za životom, novcem, ljubavlju, znanjem - označava uzlazni talas čovečanstva."

Naslovna strana

8. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.