Medlin Bihali Čanak

Ostavite komentar

  1. Nema druge nego da stavim omiljeni komentar čitalaca vašeg portala:“Pametnom dosta-bravo-tako je!“.

  2. Dobar tekst. Dopada mi se što uredništvo nije cenzurisalo vulgarne reči, jer mislim da ne treba biti previše fin kada se opisuju neke pojave u našem društvu.

  3. Zgoda o tome kako su ultradobre&supersilne mace na balkanskom kalu pronašle savršenog partnera „predvidljivo glupog i lošeg momka“ i bar za jedan vrijedan trenutak opravdale povlaštenu ulogu „dobrog i potrebnog“ u svijetu… A to je ipak „neverOvaTAN“ podvig za dinosaura, zar ne?

Ostavite komentar

Dijalog

Pohlepa i solidarnost 10

Pohlepa i solidarnost

"Suština je, dame i gospodo, da je pohlepa, u nedostatku boljih reči - dobra. Pohlepa je ispravna. Pohlepa funkcioniše. Ona pojašnjava, preseca i hvata suštinu evolucionog duha. Pohlepa u svim svojim formama - za životom, novcem, ljubavlju, znanjem - označava uzlazni talas čovečanstva."

Naslovna strana

8. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.