Pomahnitali legitimitet

Ostavite komentar

  1. Bravo majstore svaka ti je na mestu.Predlazem da se Mujo,Haso,Fata…malo odmore a da ih zameni poneko iz zemalja okruzenja,jer moramo negovati bratstvo i jedinstvo.Moze ti neko prebaciti da kao Vojvodjanin favorizujes samo jedne,zato ozezi po svima nama ,jer bisera ima od Triglava pa do Vardara.

  2. Ovo je već vređanje na verskoj osnovi i nesumnjivo će izazvati reakcije. A nijedan srpski političar nije rekao da su izbori pokradeni.

  3. Poslednje dve rečenice savršeno opisuju suštinu stvari. Kompletna opozicija se posle izbora ponaša zombirano, kao da se najela otrovnih pečurki. Ili možda bunike…

Ostavite komentar

Dijalog

Šta žele organizatori "Evroprajda" 10

Šta žele organizatori „Evroprajda“

Uvijena u zahtev "manjinskih prava", LGBT+ ideologija zapravo je deo hegemonijskog diskursa kolektivnog Zapada kojim se narušavaju civilizacijske i tradicionalno-kulturne osnove narodnih zajednica, koje još uvek nisu podlegle ovoj sili opšte dehumanizacije sveta.

Naslovna strana

29. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.