„Da sam huškao, huškao sam – da sam puškom, puškom sam“

Ostavite komentar

 1. Iskreno bas mi je drago kad procitam jedan od retkih tekstova pisanih perom demokratske i slobodarske Srbije dok je ta Srbija ,ima godina ,nestala i da vlast vec decenijama radi da je satre i unisti..skidam kapu mladoj novinarki za prekrasan tekst..

 2. Jevreji su svoj istorijski promasaj placali skoro 2000 godina, Srbi su nakupili samo tridesetak! Uteha za nas ponosni narod je sto smo sami izabrali svog Hitlera.

 3. Draga Snežana,
  pisali su u Danasu i pišu mnogi. Pišu dobro i lijepoi u temu, ali niko nije tako precizan „strijelac“ da pogodi pravo u desetku kao ti i niko tako hrabar. Ti si velika utjeha za nas čitaoce Danasa, koji bismo isto tako rekli Njegovom Veličanstvu, ali nemamo ni mogućnosti, a ponajviše nemamo hrabrosti. Bolest koja je decenijama pandemijski zahvatila Srbiju je magla u glavi birtača. Jednom su komšije pitale moga oca kako su njegove krave tako ugledane, kad jedu slamu kao i njihove, a on im je odgovorio – i moje jedu slamu, ali sam im nabavio zelene naočare, pa misle da jedu sijeno.

 4. Bravo Snežana, ova vlast na čelu sa Vučićem je nešto najgore što je Srbiju moglo da snadje u zadnjih sto godina.

 5. Zar je i to moguce,zasto se ogradjujete,a ipak objavljujete,stidite se na danasnji dan!

 6. Da li iko išta može da ospori napisano u ovoj kolumni? Samo dosledne,hrabre,iskrene i beskompromisne osobe mogu da nas,po ko zna koji put,podsete na monstrume koji su nam krojili sudbinu i koji,na žalost,i danas unesrecuju ovu zemlju.

 7. Čestitam na oštrom i hrabrom tekstu S. Čongradin! Ovaj tekst je dokaz da novinarka Zorić nije u pravu kada kaže da novinari nemaju šta da traže u smeni/“rušenju“ vlasti, tj. režima! Podrška za „Danas“ i uredivačku politiku!

 8. Pratim vaše tekstove, i pitam se koji je razlog tome da u poslednje dve godine niste napisali nijedan tekst koji nije posvećen Vučiću. Postali ste profesionalni „pljuvač“.

 9. Jos jedan fasiatocki tekst drugosrbijanskog Gebelsa pod upravom Sonje Biserko i engleske obaveTajne sluzbe koja svaki put kada se zale srpske zrtve pose tekstove u kojima pisa po njima.Nadam se sa ovim globalnim promenama ce moci Srbi da pisaju po njoj

 10. Opet sam se zabrinula gde jeSnezana!!Iopet se obradovah!! HRABRA I VELICANSTVENA. KAO I UVEK !!

 11. O Vučiću i njegovom režimu mislim SVE NAJGORE, ali i zbog ovakvog gore navedenog teksta DANAS ne uzimam ni u ruke , a autorku ne bih čitala – ni pod razno … fuj !

 12. Valja reci možda samo da onaj ko je huskao i još i pljačkao a sve ratove izgubili ne vidimo poentu da ista osoba i dalje rukovodi.

 13. Najžalosniji su oni podanici režima, koji građansku opciju povezuju sa Gebelsom i nacističkim ideolozima.
  Gospođo dosovci Gebels je nacista, on je na vašoj strani, on je kao i vi veličao svoju nečiju, smatrao je najpravednijom, najpametnijom i sve identično kao vaš šef.

 14. Nekadašnja južna srpska pokrajina? Gospođo, ovim ne samo da gazite Ustav nego i vređate nacionalna osećanja, istoriju i pravdu. Ako mislite da je u redu da nam zbog decenije Miloševićevog terora otmu zemlju oni isti koji su vekovima čonili zulum nad Srbima, niste u pravu. Čitajte žalbe Nušića i ostalih ambasadora na stanje na Kosovu, od pre 100+ godina. To je naša zemlja, a sve što treba da platimo, nadoknadimo, izvinimo se – treba.

 15. Bravo,svak reč napisana pogađa,ali na žalost samo osvešćene građane Srbije kojih je sve manje i manje…

 16. Pitam se sa kim ova prica. Nikad nisam ovakav tekst sa toliko mrznje procitao. Ocito udarila vrucina

 17. Nisu svi Srbi zli. Anketa u regiji govori da ih ima preko 120 koji su za mir i satadnu sa susedima, postujuci njihove granice.

 18. Vucic je covek dosledan i nepokolebljiv. A to sto je psihopata, to je iskljucivo nas problem.

 19. Mnogo je jadnih i neobrazovanih koji nista ne shvataju ali ipak ima nade. Pobedice pravda i istina!!BRAVO SNEZANA !SAMO NAPRED!!

Ostavite komentar

Dijalog

Tajne državnog duga 10

Tajne državnog duga

O javnom dugu se daju neke ocene koje ne odgovaraju pouzdanim podacima. Javni dug je zaduženje države i lokalnih samouprava, da bi pokrili deficite svojih budžeta.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.