Najčudniji Egzit

Ostavite komentar

  1. Srpska Atina, Evropska prestonica kulture, imala je privilegiju da ugosti maligne klovnove predvodjene mahnitim diletantom.

  2. X se u srpski prenosi samo kao KS, a nikad kao GZ (taksi, iks, eks, boks, boksit, Meksiko……a ne tagzi, igz, bogz…..).

  3. Znamo ovo, (i bez čitanja ovog dobrog teksta), zna to i Šizoje…PS: i šta ćemo sad? Možda, Građani Srbije moraju biti zdravi, zdravi, ali u glavi!

  4. @Eksit, a ne „egzit“
    zaboravili ste da se engleske reci izgovaraju kao u engleskom, a ne kao u srpskom…

  5. Mozda diktatura pocne da puca kada neko prvi kaze „necu ovo da trpim dosta ovog ludila“ ali samo mozda jer vecina je pristala na neki nacin da zivi po nenormalnim uslovima kakve su nametnuli Vucic i bratija.

  6. Sve tako dobro opisano,pohvale za tekst. Samo posle ovoga ne ynate da li da se smejete ili plačete,ali više je za plakati,nego za smejati.No,da se ne bih više deprimirala biram da se smejem i ovom ludom narodu ili ti bolje reći stoci,što ne vidi svoju propast.

Ostavite komentar

Dijalog

Tajne državnog duga 10

Tajne državnog duga

O javnom dugu se daju neke ocene koje ne odgovaraju pouzdanim podacima. Javni dug je zaduženje države i lokalnih samouprava, da bi pokrili deficite svojih budžeta.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.