Gospodine Predsedniče, hvala što ste došli i prihvatili da odgovorite na nekoliko pitanja.

Hvala vama što ste me pozvali i omogućili da se, uprkos neviđenoj blokadi svih medija, čuje i moj glas. Verujte, posle ove histerične kampanje mržnje poslednjih nedelja, jedne – rekao bih – ogoljene mržnje prema Aleksandru Vučiću, dolazak u vaš cenjeni list predstavlja za mene susret sa prijateljima u oazi ljubavi i razumevanja.

Pomenuli ste blokadu medija. Kako komentarišete njihovu ulogu u danima pred ove martovske izbore?

Jednom jedinom rečju: Čudovišno! Opozicija na čelu sa Đilasom uzurpirala je javnu scenu i perfidnim metodama sprečavala i još uvek sprečava da se se čuje i druga strana. U rukama svih tih Jankovića, Jeremića, Živkovića, žutih patkica, svih tih snaga zla iz devedesetih, sve te tajkunske bratije, nalazi se i nož i pogača, i Pink, i Srpski telegraf, i Informer, i Hepi, i Alo, i Studio B…

Liči na nekakvu zaveru…

Nego šta nego je to zavera. Evo, javno ih pozivam, neka kažu zašto uporno zataškavaju čitav niz afera. Dokle se stiglo istragom o rušenju Savamale, gde su fantomi, gde ti kompletni idioti? A šta je sa aferom „Helikopter“? Gde je njihova kanadska tetka? Odakle im silni milioni da finansiraju ovu brutalnu kampanju mržnje protiv Vučića? Koga sve plaća Soroš, a koga Peđa d Boj?

Čekajte, otkud sad Peđa d Boj?

To njih pitajte. I pitajte ih zašto zataškavaju aferu „24 bugarska stana“? I onu staru aferu poznatu kao „Kofer“?

I „Banana“…

…I „Banana“. I šta je bilo, dokle se stiglo sa arsenalom u Jajincima? Onoliko oružje u šumi i šta? Nikom ništa. Neka kažu gde su sve te haubice, minobacači, kalašnjikovi, nagazne mine, podmornice i vile-prisojkinje!

Kakve sad vile-prisojkinje?

To morate njih da pitate. I da ih pitate zašto i dokle će da šuruju sa kriminalcima u Kosovskoj Mitrovici? Da idu kod njih na slave, svadbe, sahrane i ostale mračne poslove? I da ih pitate dokle će njihovi čauši da podržavaju zlotvora srpskog naroda Ramuša Haradinaja i njegovu vladu?

Čekajte, zar Srpska lista koja podržava tu lažnu vladu te lažne države…

Naše liste i naš trijumf nad mračnim silama koje su protiv reformi i protiv evropskih integracija, naše liste su čiste kao suza – u Beogradu smo osvojili 45 posto, u Boru 59 posto, Sevojnu 63 posto, u Aranđelovcu 57 posto… To samo govori da narod ima poverenje u našu ozbiljnost i odgovornost, u našu neupitnu posvećenost demokratskim procesima, ljudskim pravima i uopšte vladavini prava, našu – rekao bih – posvećenost vrednostima Evropske unije kojoj težimo.

Gospodine Predsedniče, hvala na ovom razgovoru.

Hvala vama što ste mi omogućili da uprkos užasnoj medijskoj blokadi pokažem pravo lice Aleksandra Vučića. Doviđenja, vidimo se na otvaranju spomenika Zoranu Đinđiću.