ŽUTO DOBA

Braćo Srbi i sestre Srpkinje, kad ove žute lopove i prevarante oteramo s vlasti, kad na njihovo mesto dođemo mi, biće to novo doba! Zapljusnuće nas med, mleko i sto milijardi dolara investicija, struja će da pojeftini, otvorićemo nova radna mesta i najmodernije narodne kuhinje, svi će da diplomiraju a neki će da postanu i članovi ULUS-a.

NOVO DOBA

Narode, hvala vam na poverenju. Naša ozbiljna i odgovorna politika će dovesti do boljeg života bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla i srećnog doba.

SREĆNO DOBA

Narode moj! Moj narod me opet izaziva da mu održim jedan govor, da to ovako sunem u masu pa kako padne. Da krene od mene ka mom narodu.

Naroda moj! Šta je to sa ovim mojim narodom? Zameniću ga za neki nov, šta će mi polovan narod. Zamenim to pa koliko dobijem. Ne, neću da ga menjam, neka ostane kaki je taki je, neka ostanu i čekaju bolji život i bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla kompromisi bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla bolni kompromisi bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla i cik zore zlatnog doba koje dolazi.

ZLATNO DOBA

Oj, narode moj! Imam nešto važno da ti kažem, nešto mnogo važno, i više od toga – nešto najvažnije u mom životu!

Oh, kakvi glasovi, kakav intezitet glasova, kakva snaga inteziteta glasačkih mogućnosti u ovom trenutku kad imam nešto mnogo važno da saopštim mom narodu, nešto što sam dugo smišljao i smišljao i smislio pa ću to što sam smislio sada da sunem ovako u masu pa kako padne.

Oj, narode moj! Sad ću da ti kažem nešto važno bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla to brdo ćemo da premestimo na bolje mesto bla-bla-bla-bla-bla-bla ja nikad nisam lagao i neću da lažem bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla izgradićemo autoput i još jedan autoput i aerodrom bla-bla-bla-bla-bla kompromis bla-bla-bla i zato sam ponosan bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla nego ikad u istoriji bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla jer bolje je da dobijemo nešto nego ništa bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla za razliku od nekih bla-bla-bla-bla zato što nećemo da naša deca ginu bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla nova fabrika pa još jedna nova fabrika pa još jedna bla-bla-bla-bla-bla-bla veće plate i penzije bla-bla-bla-bla-bla rast dohotka bla-bla-bla razgraničenje bla-bla-bla-bla-bla-bla…

Nastaviće se