Životna matematika

Ostavite komentar


  1. Uz svo poštovanje, čini se da autor nije shvatio suštinu pro-life ideje, a to je da je abortus u suštini ubistvo živog bića. Argument da je licimerno boriti se za pro-life ideju kada se masovne pucnjave tako često dešavaju je besmislen. Takože, autor zaboravlja, ili nije ni upućen u osnovnu ideju drugog amandmana koji dozvoljava držanje oružja radi lične zaštite, da je taj zakonski akt prvenstveno donešen da bi narod oružjem mogao da brani ne samo svoj život i imovinu od napada individua već i da odbrani svoju ustavom garantovanu slobodu od autoritativnog režima koji gazi ustavom zagarantovana prava.

Ostavite komentar


Dijalog

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.