Životna matematika

Ostavite komentar

  1. Uz svo poštovanje, čini se da autor nije shvatio suštinu pro-life ideje, a to je da je abortus u suštini ubistvo živog bića. Argument da je licimerno boriti se za pro-life ideju kada se masovne pucnjave tako često dešavaju je besmislen. Takože, autor zaboravlja, ili nije ni upućen u osnovnu ideju drugog amandmana koji dozvoljava držanje oružja radi lične zaštite, da je taj zakonski akt prvenstveno donešen da bi narod oružjem mogao da brani ne samo svoj život i imovinu od napada individua već i da odbrani svoju ustavom garantovanu slobodu od autoritativnog režima koji gazi ustavom zagarantovana prava.

Ostavite komentar

Dijalog

Ujedinjeni molitveni zdrug: Manifestacija hrvatskog klerofašizma i(li) idiotizma!? 10

Ujedinjeni molitveni zdrug: Manifestacija hrvatskog klerofašizma i(li) idiotizma!?

Od studenog prošle godine, svake prve subote u mjesecu, u organizaciji različitih klerikalnih, ultra konzervativnih rimokatoličkih udruga, na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića, ali i diljem hrvatskih gradova, okupljaju se muškarci (i po koja žena) koji kleče i javno mole krunicu i pozivaju na ćudorednost, protive se predbračnom seksu i pravu na pobačaj, tražeći ujedno "obnovu muževnosti", tj. povratak autoriteta i dominantne uloge muža/muškarca u obitelji.

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.