3 Body ProblemFoto: Netflix / Everett / Profimedia

Trenutno je na Netfliksu najgledanija naučnofantastična serija „3 Body Problem“. U pitanju je adaptacija istoimene trilogije romana kineskog književnika Lijua Cisina.

To je kompleksna priča o seriji misterioznih samoubistava poznatih naučnika, iza kojih možda stoji nešto mnogo gore, a što može da dovede u pitanje život na Zemlji.

Serija „3 Body Problem“ je uglavnom naišla na dobar prijem publike i kritike, osim u Kini, a ljudi se već sada raduju sledećoj sezoni (pod uslovom da dobije zeleno svetlo).

Glumci i glumice serije bili su na njenoj projekciji pre nekoliko dana, a na crvenom tepihu ih je sačekao novinar Max Klymenko koji je svakom od njih postavio jedno jednostavno pitanje: Koja je najpopularnija serija u 21. veku?

@maxklymenko Top 10 TV Shows of 21st Century 📺 What are No.2 and No.8? 🤔 #learnontiktok #tvshow #movies #filmtok #gameofthrones #3bodyproblem ♬ original sound – Max Klymenko

Džon Bredli, koji u seriji „3 Body Problem“ igra Džona Duranda, rekao je da je tačan odgovor „The Sopranos“. No, novinar je otkrio da ona zauzima treće mesto na listi popularnosti. Glumac je dalje pomenuo i seriju „The Wire“, ali ona se nalazi na sedmom mestu.

Eiza Gonzales je rekla „Lost“, međutim, ova avanturistička serija je deveta po popularnosti, dok je deseta serija „Dark“.

Glumci i glumice iz serije „3 Body Problem“ dalje su pomenuli „Stranger Things“, „Better Call Saul“ i „The Office“, i svaka od ovih serija našla se među prvih deset po popularnosti.

Na kraju su nekako došli do tačnog odgovora. Ispostavilo se da je „Breaking Bad“ najpopularnija serija u 21. veku.

Ostala su, međutim, dva prazna mesta na listi, a autor TikTok videa pozvao je pratioce da daju svoje odgovore. Možemo da se kladimo da „Game of Thrones“ zauzima jedno od njih, a za preostalo ostavljamo vama da pogodite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari