60 godina Dvorane kulturnog centra Beograda, kultnog beogradskog bioskopa: I Dejvid Linč je izabrao DKC

Ostavite komentar


  1. Rodjen krajem 70 tih u BHD. U DKC, Topčiderskoj zvezdi su bili bioskopi gde ste mogli pogledati 80 tih godina, neke kultne, hit filmove, a vikendom su bile i projekcije filmova i animiranih filmova za decu u DKC projekcije 2 projekcije pre podne , u Topčiderskok zvezdi u 15 su bile projekcije za decijih. U DKC sam odgledao sredinom 80 tih Eskalibur, Otimace izgubljenog kovcega,Ali babu i 40 hajduka tog dana se pre te projekcije davala Diznijeva Snezana i 7 patuljaka ( nije se mogla naći ni karta kod tapkarosa ) ..q. U Topčiderskoj Zvezdi Imperiju uzvraća udarac neku godinu posle gledanja Povratka Džedaja u prepunoj Kozari , Dolazi Nindža, Bambi,101 dalmatinac….

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.