Akciona komedija "Telohranitelj mafijaševe žene": Mićanović sa holivudskim zvezdama 1Foto: David Appleby

Posle mega hita „Mafijaški telohranitelj“, koji je na blagajnama svetskih bioskopa inkasirao jednu od najvećih zarada u 2017, pred našu publiku večeras stiže nastavak ove akcione krimi komedije, „Telohranitelj mafijaševe žene“, u kojoj igra i Dragan Mićanović.

On je deo glumačke ekipe u kojoj su holivudske zvezde Salma Hajek, Rajan Rejnolds, Samjuel L. Džekson, Morgan Friman, Antonio Banderas…, i kako kaže za Danas, ko je uživao u prvom delu filma, i ko voli akciju na velikom platnu, brz i britak humor, uživaće i u nastavku ove komedije.

– Imam agenta u Londonu, i s vremena na vreme me pozovu za neke projekte. Tako je došlo i do saradnje sa Patrikom Hjuzom, rediteljem ovog filma. Bio sam na audiciji, ne znam koliko je glumaca učestvovalo, a za tu vrstu uloga obično uvek ima puno kandidata. Ja igram, pogađate, ruskog mafijaša. On je preprodavac, i imam lepu scenu sa Salmom Hajek i Rejnoldsom koju smo snimali u studiju u Londonu. Ona je u „Mafijaškom telohranitelju“ imala manju ulogu, a sada je treći član te „čudne“ ekipe – kaže naš veliki glumac, koji je prvu audiciju u Londonu „prošao“ još pre dve decenije, i to za ulogu Fortinbrasa u „Hamletu“, čime je postao i jedan od prvih stranaca koji su do tada igrali u Šeksporovom Glob teatru.

Priča novog filma u kojem ćemo gledati Mićanovića prati najsmrtonosniji i najčudniji par na svetu, telohranitelja Majkla Brajsa (L. Džekson) i ubicu Darijusa Kinkejda (Rejnolds), koji su u još jednoj misiji opasnoj po život.

Na novu akciju, iako je još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa prisiljava Darijusova žena, ozloglašena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek).

I dok Brajs doživljava nervni slom zbog dvojice njegovih najopasnijih štićenika, ovaj uzbudljiv trio se upliće u globalnu zaveru, otkrivajući da jedino on stoji između Evrope i totalnog haosa.

Ovom smrtonosnom i urnebesno smešnom zločinu pridružuje se moćni ludak (Banderas), koji je željan osvete…

Premijerno prikazivanje „Telohranitelja mafijaševe žene“ počinje večeras u Sineplex bioskopima širom Srbije, u okviru programa Comedy night.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Akciona komedija „Telohranitelj mafijaševe žene“: Mićanović sa holivudskim zvezdama”

  1. To je jedna od onih uloga „ako trepnete, propustili ste“. 🙂

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.